Güneş Tarot Kartı


Güneş Tarot kartı pozitiflik, iyimserlik, özgürlük ve eğlencenin kartıdır. Başarıyı ve coşkuyu temsil ettiği için işleriniz yolunda demektir. Herkese ve temas ettiğiniz her şeye enerji ve neşe veriyorsunuz. Kendinizi kaygısız, özgür ve güven dolu hissediyorsunuz.

Güneş kartı Aynı zamanda gerçekliğin kartıdır, geçmişinizde yalanların veya aldatmanın kurbanı olduysanız, bu kart yalanı ve gerçeği ayıracak, hilekarlığa ortaya çıkaracak ve size ışık tutacaktır.

Güneş kartı büyük şans habercisidir. Karşılaştığınız sorunlar  bu kartın getirdiği enerjiyle eriyecek. Ayrıca güneş kartı, tropik iklime sahip bir ülkeye seyahat edeceğiniz anlamına da gelebilir.

Güneş Tarot Kartı Anlamı 

Günes-Tarot-Karti


Güneş size güç verir. Başarıyı ve bolluğu temsil eder. Nereye giderseniz gidin ya da ne yaparsanız yapın, pozitif enerjinin sizi takip ettiğini ve size mutluluk ve neşe getirdiğini göreceksiniz.

İnsanlar her zaman sizin
sıcak tarafınızı görürler ve bu sıcaklığı onların hayatlarına yansıtabilirsiniz. Bu sıcak enerji başarılı olmanıza yardımcı olacaktır.

Zor bir zaman geçiriyorsanız, Güneş size beklediğiniz mesajı getiriyor: işlerinizin çok daha iyi olacağını söylüyor!


Artık geleceğiniz için enerji ve gayretle dolusunuz. Artık gelen başarıyı ve bolluğu hissedebilirsiniz. Güvenle doluyorsunuz,  çünkü her şeyin yoluna gireceğini biliyorsunuz. Hayat güzel!

Başkalarının istediği şeylere sahipsiniz ve enerjinizi dünyaya açmaya hazırsınız. Gücünüzden yararlanın ve bu gücü olumlu şekillerde ifade etmek için İlahi iradenizi kullanın.

Güneş aynı zamanda enerjik bir karttır. Fiziksel enerji, canlılık ve genel pozitiflikte bir artış beklediğiniz zamanı yansıtır. Coşku ile canlanıyorsunuz!

Güneş, aşk hayatınıza olumlu gelişmeler getiriyor. Bu kart ayrıca nişan veya düğün gibi bir kutlamaları da gösterebilir. Bekarsanız, büyük bir ilişkinin başlangıcını gösterir. Ayrıca kendinizi rahat hissedeceğinizi ve bekâr olmanın eğlenceli yönlerinin tadını çıkaracağınızı gösterebilir. 

İster evli olun ister bekar olun, Bu kart hamilelik işaretidir. Çocuklara hazır değilseniz, önleminizi alın.

Güneş kartı kariyer bağlamında büyük bir başarıyı temsil eder! Önünüze Yeni fırsatlar çıkacak ,iyimserlik ve coşku ile dolacaksınız. Herhangi bir projeyi başlatmak için hazır hissedeceksiniz. İş girişimleri, yatırımlar ve her türlü para kazanma girişimi sizin için iyi gidiyor olmalı. 

Herhangi bir gizli borcunuz varsa, bu süre zarfında ortaya çıkabilir, bu nedenle servetinizin bir kısmını bu borçları ödemek için bir kenara koymayı unutmayın!

TERS ANLAMI 


Ters Güneş  sizi içinizdeki çocukla oynamaya çağırıyor! Yetişkinler olarak, günlük yaşamın koşuşturmasında o kadar kayboluyoruz ki, eğlenmeyi unutuyoruz.

Sadece birkaç dakikanızı ayırarak endişelerinizi bırakmayı öğrendiğinizde, hayatın ne kadar harika ve kaygısız olabileceğini anlayacaksınız. 

Çalışmayı ve sorumlulukları bir an için bırakıp oynamak için kendinize izin verin. Kimse izlemiyormuş gibi dans edin, kimse dinlemiyormuş gibi şarkı söyleyin , kalbinizi ve ruhunuzu bir süre serbest bırakın.

Önceleri iyimserliğinize ve hayallerinize zarar veren olaylar yaşamış olabilirsiniz. Kederli veya dışlanmış hissedebilirsiniz ve artık yaptığınız şeyden zevk almıyorsunuzdur. Yolunuz bulanık görünebilir.

Bununla birlikte, Ters ya da düz güneş negatif bir kart değildir, bu yüzden tüm bunlar geçicidir.

Lütfen Yorum Yapmadan Önce bir dakikanızı ayırarak Yorum Politikası sayfamızı ziyaret ediniz.
EmoticonEmoticon