KILIÇ ŞÖVALYESİ

kilic-sovalyesi-tarot-anlami


Kılıç Şövalyesi  bir savaşın ortasında güçlü ve bir beyaz ata binen genç bir şövalyeyi gösterir. Atın beyaz rengi, sürücüyü motive eden enerjinin saflığını simgeler. Gökyüzü fırtına bulutlarıyla doludur ve ağaçlar rüzgarın etkisiyle çılgınca savruluyor.

Rüzgara karşı koşmak,  kararlılık ve gücü simgeler.

Atın koşum takımı, kelebeklerin ve kuşların resimleriyle süslenmiş ve şövalyenin pelerini de kuşlarla süslenmiştir. O, yüksek bir hızla ilerliyor ve karşılaşabileceği tehlikelere cesurca koşuyor.

KILIÇ ŞÖVALYESİ ANLAMI 


Kılıç Şövalyesi değişimin kartıdır. 

Oldukça uzun süredir beklediğiniz büyük değişiminin geldiğini, ama bu değişimin hiç de kolay olmayacağını söyler. Şimdi değişim zamanı!

Bu Küçük Arkana kartı iddialı, dürüst, hızlı, zeki ve entelektüel olma kartıdır. Bu kart atılgan, cesur ve asi olduğunuzu gösterir. Ayrıca konuşkan, hırslı ve ileri görüşlü olmayı temsil eder.

Kılıç şövalyesi rüzgara karşı koştuğunuzu, büyük liderlik özelliklerine sahip, mükemmeliyetçi ve risk almayı seven biri olduğunuzu gösterebilir.

Kılıç Şövalyesi güçlü bir kişiliğe sahip, keskin zekalı, hızlı konuşan, zeki, cesur ve asi bir yetişkindir.

Kova, İkizler veya Terazi burçlarının uğurlu saatlerinde doğanlardan çıkar.

Bu şövalye iddialı ve rasyoneldir, ancak sabırsız olabilir. Bazen biraz duyarsız olabilir. Bununla birlikte, heyecan verici ve maceracıdır. Şampiyonlar, kahramanlar ve savaşçılar bu karttan çıkar. Bu sebeple bir asker veya ordudaki birini temsil edebilir.

Ters Kılıç Şövalyesi


Ters kılıç şövalyesi, önünüze gelen büyük bir fırsatı değerlendirmediğiniz gerektiğinin işaretidir. Bu kart, kontrolden çıkmayı, başkalarını belaya ve tehlikeye sürüklemeyi temsil edebilir.

Samimiyetsiz, takıntılı, kaba, incitici ve alaycı olduğunuzu gösterebilir. Bu nedenle kullandığınız kelimelere dikkat etmeyi unutmayın. Ters Kılıç Şövalyesi çevredeki birinin üstünlüğünden dolayı aşağılık kompleksine kapılmayı gösterebilir.

Ters kılıç şövalyesi, aşırı derecede kendini beğenmiş birine işaret ediyor olabilir.

Kova, İkizler ve Terazi burçlarının uğursuz saatlerinde doğanlardan çıkar. 

Bu kart
zeki ya da iletişimsel olmayan bir kişiyi gösterebilir. Bununla birlikte, hızlı düşünen ve hızlı konuşan ancak bu yeteneklerini yanlış yerde  yanlış şekilde kullanan birini de gösterebilir. Bu konuşmalar başını derde sokabilir. Düşünmeden konuşmak tehlikeli olabilir.

Bu kişi Aşırı negatifse, kibirli, agresif, mantıksız ve göz korkutucu olabilir. Ters Kılıç Şövalyesi bir kabadayıyı, bir suçluyu ya da tehlikeli birini temsil edebilir. Doğrulamak için diğer kartlara bakınız.

1 Comments

uğursuz saatlerinde doğan ne demek

Lütfen Yorum Yapmadan Önce bir dakikanızı ayırarak Yorum Politikası sayfamızı ziyaret ediniz.
EmoticonEmoticon