KUPA PRENSİ TAROT ANLAMI

Kupa Prensi Genel anlamda bazı şeylerin habercisidir. Mutlu haberler, sosyal etkinlikler, dedikodu veya romantik teklifler şeklinde olabilir. Kupa prensi İç çocuğunuzu da temsil edebilir, bu nedenle işleri çok ciddiye almayın. Hayatın eğlenceli tarafını kucaklayarak iç çocuğunuzu dinleyin.

kilic-prensi-ask-para-kariyer

6. his, çocukluk, gençlik, idealizm, duyarlılık, hayalperestlik, iç ses, maneviyat, psişik güç, mutlu haberler, naiflik, hayranlık, duygusal olgunluk, romantik teklifler, nişan, gebelik, evlilik, doğum, romantizm, sanat, şefkat, sadakat, güzellik.

Bu küçük arkana kartı  Aynı zamanda güzelliği, modayı ve yeni bir stili temsil edebilir, yeni bir kişisel stil deniyor veya moda ile ilgileniyor olabilirsiniz. Kupa prensi kibar, merhametli, yardımsever, şefkatli ve sadık bir birey olarak, duygusal olgunluk seviyesi kazanmaya başladığınızı da gösterebilir.

Kupa prensi biraz hayalperest, sezgisel, naif, hassas ve idealist olan genç birini ya da içindeki çocukla yaşayan, kalbi daima genç kalan birini temsil eder.

Astrolojik Sonuç: Yengeç, Akrep veya Balık gibi su tabiatlı bir kişiyi temsil eder, ya da yükselen burcu su grubundan olabilir.

Aşk İlişkiler Kariyer ve Sağlık


Kupa prensi romantik teklifler, nişan, hamilelik, evlilik veya doğum olasılığını temsil ettiği için, iyiye alamettir. Ayrıca daha fazla romantik olmanız ve kalbinizi takip etmeniz gerektiğini söyleyebilir. Bekarsanız, romantik bir hayranınızın sizinle ilgilendiğini gösterebilir! 

Kupa prensi genç birine ilgi duyduğunuzu söylüyor olabilir. Birisine gizli bir aşkınız varsa, ilk adımı atmanız gerekebilir. Eğer bu konuda daha fazla eziyet çekmek istemiyorsanız ,şansınızı denemek zorundasınız.

Kariyer


Bir promosyon veya iş başvurusu hakkında haber bekliyorsanız, Kupa Prensi mutlu bir haber alacağınıza işaret eder. Mevcut çalışma durumunuzdan memnun değilseniz veya işler istediğiniz kadar iyi gitmiyorsa, sadece hayal gücünüzü kullanmadığınızdan emin olun. Kariyer hedeflerinize ulaşmak için çok çalışmak yerine, daha iyi bir kariyer hayali kurarak zaman harcıyorsanız, hayal kurmayı bırakmalı ve bir şeyler yapmalısınız. Ayrıca Kupa Prensi şiir, sanat ve moda kartı olduğu için, sanat veya moda endüstrisinde bir kariyer hedeflediğinizi gösterebilir. Kupa prensi mali anlamda iyi haberlere işarettir.

Sağlık


Kupa prensi Sağlık açısından olumlu bir haber alacağınızın işaretçisidir. Olumlu çıkan bir sağlık testi veya hamileliği de gösterebilir.

Maneviyat


Kupa prensi Manevi anlamda sezgilerinizi ve psişik yeteneklerinizi temsil eder. Ruhunuzun size çok olumlu mesajlar gönderdiğini göreceksiniz. İç sesinizle çok uyumlu olmalısınız. Psişik mesajlar içerebileceğinden hayallerinize dikkat etmelisiniz. Burcunuz ya da yükseleniniz muhtemelen su grubundan .

TERS Kupa Prensi


TERS Kupa Prensi: Çocukluk sorunları, istismar, kötü haber, kötü rüyalar, iptal edilen sosyal etkinlikler / toplantılar / teklifler, takıntı, kıskançlık, duygusal durgunluk/ olgunlaşmamak, cinsel yönden aktif olmama, karışıklık, iç sesi görmezden gelme, takıntılı olmak, dikkatsizlik , çocukça hareketler.

Ters kupa prensi kötü haberler getirebilir. Örneğin, duygularınıza karşılık vermeyen biri veya dört gözle beklediğiniz bir sosyal etkinliğin iptal edilmesi gibi. Bu haber ne olursa olsun  üzüntü, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığına neden olabilir. 

Ters Kupa Prens takıntı, kıskançlık veya itibar kaybı gibi olaylara işaret edebilir ; ayrıca duygusal yaraları ve yıkılmış hayalleri temsil edebilir. Duygusal zayıflığı, karışıklığı veya baştan çıkarılmayı temsil edebilir ve aynı zamanda cinsel istismarın bir göstergesi olabilir.

Alternatif olarak
, iç çocuğunuzla temasınızı kaybettiğinizi veya çözülememiş bazı çocukluk sorunlarınızın yeniden canlandığını gösterebilir. Ters Kupa Prensi  dış güzelliğine aşırı takıntılı olan (yaşadığı duygusal travmalar sonucu) tüm doğallığını kamufle etmeyi ilke edinmiş bir kişiyi gösterebilir.

Yengeç, Akrep veya Balık gibi SU grubundan biri Ya da yükselen burcu su grubundan olabilir.

TERS- Aşk 


Eğer bir ilişkiniz varsa, hayal kırıklığını, nişan atmayı, kalp kırıklıklarını gösterebilir. Ayrıca bekaretinizi kaybetmenin ve cinsel olarak aktif olmanın bir göstergesi olabilir. Bekarsanız, Karşılıksız aşkı temsil edebileceğinden, Ters kupa prensi iyi bir haber değildir. Flört yapmayı seviyorsanız, ne tür bir ilişki istediğinize dikkat edin ve kendinize sadık kalın. Eğer Dikkatli olmazsanız, muhtemelen kötü biri tarafından baştan çıkarılabilirsiniz!

Lütfen Yorum Yapmadan Önce bir dakikanızı ayırarak Yorum Politikası sayfamızı ziyaret ediniz.
EmoticonEmoticon