DEĞNEK PRENSİ ANLAMI

DEĞNEK PRENSİ




Düz: maceracı, heyecanlı, taze fikirli, neşeli, enerjik, korkusuz,
dışa dönük...

Ayrıca: Yeni pozisyon veya proje, işte risk almak, meydan okuma isteği, küçük hediyeler, harcamalar...

Açıklama


Değnek prensinde, cesur ve genç bir adam  çorak bir arazi üzerinde elinde bir değnek tutuyor. Gömleği  kötüden iyiye dönüşümün sembolü olan semender benzeri bir desende kaplıdır.

Bu genç adam tutkulu bir savunucudur; Arka plandaki çöl, henüz meyve vermeyen bir dünyada yaşadığını gösterir. Bu nedenle fikirleri tamamen varsayımsal; Ancak, onları kullanmayı öğrenseydi, kalbinin saflığı onu daha iyi yerlere yönlendirecekti.

Değnek Prensi Anlamı


Değnek Prensini gördüğümüzde, dünya için büyük bir heyecan ve merak duyan bir genç görüyoruz. Ne yapacağını biliyor ve başarılı olma tutkusu var, ancak deneyimsizliği ve belki de bilinmeyenden biraz korkması nedeniyle fikirleri soyut kalıyor. 

Keşfetmesi için yeni dünyalar, kolayca yararlanabileceği yeni fırsatlar ve yeni vizyonlar gerekiyor. 

Değnek Prensi keşifler yapmanıza, yatırımlara dalmanıza veya hayatınız için bir sonraki adımınıza işaret eder.

Değnek Prensine göre, belirli bir fikir üzerinde hareket etmek üzeresiniz, ama bazı çelişkili mesajlar aklınızı çeliyor ve cesaretiniz kırılıyor. 

Bu kart, dünyadaki varlığınızı kanıtlamanızı engelleyen iç savaşa benziyor. Yeterince bilge iseniz, bu kart bir cesaret tetikleyicisidir. Kişisel cesaretin üstesinden gelmenizi ve fikirlerinizi gerçek dünyada uygulamak için için cesurca ilerlemenizi sağlamalıdır.

Korkuyu ortadan kaldırın, kaynaklarınızı toplayın ve bir şeyler yapın. Dünyaya orada olduğunuzu ve seçtiğiniz yolda ilerlemeye dair şakanızın olmadığını bildirin. Her engeli fethederek, fikirlerinizin parlamasına ve dünya tarafından bilinmesine izin verin; çünkü bu kart sadece cesaret gösterildiğinde başarı getirir.

Aşk Anlamı


Değnek Prensine göre hayat olasılıklarla doludur. Bekarsanız, yeni insanlarla tanışmaktan heyecan duyacak ,aşk ve romantizm söz konusu olduğunda yeni alemleri keşfedeceksiniz. 

Değnek prensi, maceracı ve canlı bir kişiyi temsil eder, çabuk aşık olur, ancak aynı zamanda hızlı bir şekilde sıkılabilir. Çoğunlukla yeni şeyler deneyimlemek üzere yaşadığı için, bu kişiyle uzun vadeli bir ilişki kurmak zor olabilir, ancak kısa bir romantizm ödüllendirici olabilir.

Çiftler kendilerini yeni şeyler denemek için daha istekli bulabilirler; yeni hobiler keşfedebilir ve hatta yatak odasında yeni maceralar keşfedebilirler.

Kariyer Anlamı 


Değnek Prensi, yeni girişimler söz konusu olduğunda büyük bir sinyal olabilir. Kariyeriniz bağlamında  yeni bir pozisyona gireceğiniz ya da yeni bir projeye başlayacağınız anlamına gelebilir. 

Her iki durumda da, bu kart iyiye işarettir; başarı ve memnuniyetin bu çabanızda sizi takip edeceğine işaret eder. Bu kart göründüğünde, çalışma ile ilgili bazı riskler almanız gerekir. Yeni görevlere başlamadan önce hazır olup olmadığınızı kendinize sorun. Bununla birlikte, eğer hazırsanız şansınızı denemek ve yeni projeler başlatmak için ideal bir zamandır.

Para Anlamı


Değnek Prensi yakın gelecekte biraz para bulabileceğinizi ima ediyor. Bu beklenmedik gelir birçok şekilde olabilir. Birisi size hediye olarak para verebilir veya işten beklenmedik bir bonus alabilirsiniz. Nakit para harcamak her zaman eğlenceli olsa da, gelecek için biraz tasarruf etmeye çalışın. Hızlı harcama cazibesine kapılmayın.

Değnek Prensi Ters Anlamı


Ters: Aceleci, sabırsız, eksik fikirli öfkeli,  tembel, , sıkıcı, güvenilmez, dikkatsiz, amaçsız

Ayrıca: kariyer hedeflerine ulaşmada güçlük, mali istikrarsızlık,  aşırı harcama

Değnek Prensi ters çıktığında, düz versiyonundan daha olumsuz özellikler taşır. Zihniniz birbiri ardına harika fikirlerle doludur ama ​​planlama aşamalarının ötesine ilerleyemez. 

Belki de basit bir proje ya da bir hobiyle büyük seviyelere çıkacağınızı umuyorsunuz. Gayet acı verici. 

Diğer anlamlı projelere acilen girmeniz ve zaman kaybetmemeniz gerektiğini söylemenin belki de en iyi yolu bu.

TERS Aşk Anlamı


Bekarsanız sadık olmayan birine işaret edebilir. Birlikte olduğunuz kişinin,  hayattan ne istediğini bilmeyen ve güvenilmez biri olması muhtemeldir. 
Ateşli kişilikleri sizi belaya sokabilir. 

Bu kart aynı zamanda aşk hayatınızda ne aradığınızdan emin olmadığınız bir dönemi de gösterebilir; net bir yön olmadan, çıkmaz sokaklarla karşılaşabilirsiniz.  Amaçsız bir şekilde aşk aramak yerine, bir partnerde ne aradığınıza karar vermek için daha fazla zaman harcamanız gerekebilir. 

Bir ilişki içindeyseniz, bu kart sıkıntılı bir dönemine işaret edebilir. Birlikteliğinize heyecan katmak için biraz çaba göstermeniz gerekecek.

TERS Kariyer Anlamı


Ters Değnek Prensi, arzu ettiğiniz kariyerinizle şu anki kariyeriniz arasında bir kopukluk yaşayabileceğinizi gösterir. Bu uyumsuzluk birkaç farklı nedenden kaynaklanabilir. Nerede olmak istediğinizi biliyor olabilirsiniz, ancak oraya nasıl gideceğinizden emin değilsiniz. 

Hedeflerinizi gerçekleştirmek için atmanız gereken tüm adımları biliyor olabilirsiniz, ancak bunları gerçekleştirme motivasyonundan yoksunsunuz.

Nedeni ne olursa olsun, nerede olduğunuzu ve nerede olmak istediğinizi değerlendirin ve oraya ulaşmanıza neyin yardımcı olacağını bulmaya çalışın. Hiçbir şey kalıcı değil; bu nedenle, bu mevcut durumun sonsuza kadar devam edeceğini düşünmeyin.

TERS  Para Anlamı


Ters Değnek Prensi maddi istikrarsızlık anlamına gelebilir. Muhtemelen, bu istikrarsızlık öngörü eksikliğinin bir sonucudur.  Geçmişte maddi güveniniz olsa da, şimdi yakınıyor olabilirsiniz. Bu seferlik size hem iyi hem de kötü maddi dalgalanmalar olduğunu hatırlatalım.  Bir daha ki sefere kendinizi beklediğinizden biraz daha müreffeh bulursanız, bu zor günleri hatırlayın ve kurtulmak için motivasyon olarak kullanın. Şu anda yapabileceğiniz en iyi şey, sıkı çalışmak ve tutumlu olmaktır.

Lütfen Yorum Yapmadan Önce bir dakikanızı ayırarak Yorum Politikası sayfamızı ziyaret ediniz.
EmoticonEmoticon