KILIÇ ALTILISI

Kılıç Altılısı Tarot Anlamı Ters Düz

Düz: Devamlılık, ayrılık, geride bırakmak, mesafe, ders, kabul etmek

Kılıç Altılısı Tanımı 

Kılıç Altılısı küçük bir teknedeki kadın ve çocuğu karşı sahile götüren bir adamı tasvir ediyor. Kadının kafası bir pelerinle kaplıdır ve sırtları bize dönüktür. Belki de bir şeyden kaçıyor ve başkalarının gerçek kimliğini bilmesini istemiyor. Bu nedenle, büyük bir kayıp veya üzüntü yaşadığını varsayabiliriz. Teknenin yanındaki altı kılıç, sezgi ve kalbe kıyasla rasyonel zihnin gücünü sembolize eder. 

Kılıç Altılısındaki sembolizm, geride bıraktığımızdan daha ümit verici görünen bir geleceğe doğru ilerlemenin yanı sıra, bazı kayıplarla gelen değişimdir. 

Kılıç Altılısı Tarot Kartı Anlamı


Kılıç Altılısı , mutsuz ve pişmanlıkla dolu olan bir geçiş evresinde olduğunuzu anlatır.
Bu geçiş büyük olasılıkla geçmişte verdiğiniz kararların sonucu olarak sizi ilerlemeye zorluyor. Üzüntünüze rağmen, ilerlemenin geleceğiniz için ideal bir seçenek olduğunun farkındasınız.

Yaşam bağlı kaldığınız şeyleri bırakmaya zorlanacağınız anlarla doludur. Bu her zaman zor olacaktır. 

Kılıç Altılısı, hissettiğiniz üzüntüyü gösterir, ancak uzun sürmeyeceğini hatırlamanız gerekir, bu nedenle önünüze bakmalısınız!

Bir sorunu çözmenin en iyi yolu, onu terk etmek veya yeniden başlamak için harekete geçmektir. Kaçmayı korkaklık olarak düşünebilirsiniz, ancak diğer tüm yöntemleri denediğiniz için şu anda kaçış en iyi yaklaşımdır.

Önemli olan, sizi mutluluğa götürecek yeni şeyler planlamaktır. Bu durumda Kılıç Altılısı, mantığınızı, netliğinizi ve tarafsızlığınızı kullanarak plan yapmanızı söyler. Sezgileriniz yardımcı olabilir, ancak başarı sağlamak için mantıklı düşünmeniz gerekir.

Kılıç Altılısı AŞK Anlamı 


Bu kart bir mücadelenin sonuna gelindiğini gösterebilir. Bazen bir ilişkiyi sona erdirme veya ilişkinizin acı veren kısımlarını ardınızda bırakarak uzlama şeklinde olabilir.

Bu kart her durumda, geçmişi terk etme ve daha parlak bir geleceğe doğru gitme arzusunu gösterir. Bekarsanız, sevginizi istemeyen birini geride bırakmaya hazır olabilirsiniz. Bazı eski yaralarınız varsa, kılıç altılısı hoş bir kart olabilir. Sonunda onları geride bırakmaya hazırsınız.

Kılıç Altılısı Kariyer Anlamı 


Stresli bir çalışma dönemi geçiriyor olabilirsiniz. Daha rahat bir çalışma aşamasına geçebilirsiniz. Projelerinizde sürekli ilerleme kaydetmelisiniz. Geçmiş deneyimlerle karşılaştırıldığında, şu sıralar hoş gelişmeler olabilir. Bazen bu kart son zamanlarda sizin için daha uygun olacak bir rol veya pozisyon değişikliğini de gösterebilir.

Kılıç Altılısı Para Anlamı 


Maddi açıdan işleriniz rahatlayabilir ve yoğun baskıdan kurtulabilirsiniz. Maddi güveni yakaladığınızda, geçmiş deneyimlerinizden yola çıkarak banka hesaplarınızla daha yakından ilgilenin. Çoğu zaman para sorunlarından kaçamayız ve sorunların tekrar tekrar ortaya çıkmaması için geçmişten ders çıkarmak iyidir.

Kılıç Altılısı Ters Anlamı


Ters : geçmişte sıkışıp kalmak, belaya geri dönmek, problemlerden kaçmak, tuzağa düşmek

Ters Kılıç Altılısı, ilerlemeye ve ihtiyacınız olan geçişleri yapmaya çalıştığınızı gösterebilir. Ancak bunları gerçeğe dönüştürmede zorluklar yaşıyor olabilirsiniz. Çözülmemiş sorunlardan dolayı geçmişe dönebilirsiniz.

Hayatın size verdiği geçişlere direniyor olmanız olasıdır. Siz istemeseniz de hamle yapmaya zorlandığınızı hissedebilirsiniz. Bu durumda, dezavantajlar yerine avantajları düşünmelisiniz. Orpheus gibi sadece ileriye bakmalı, geriye değil.

Aşk-TERS 


Mantık ile duygularınız arasında bocalıyor olsanız da mantığınızı ön plana çıkarmak zorunda kalabilirsiniz. Zehirli bir ilişki ile geleceğiniz arasında seçim yapmak zorundasınız. Duygularınız sizi daha büyük zararlara itebilir.

Kariyer-TERS 


Ne yaparsanız yapın iş sıkıntılarından kaçamıyorsunuz İş yeriniz, akıl sağlığınıza zarar veren stres, kavgalar ve çatışmalarla dolu olabilir. Gitmek isteseniz bile bu işte sıkışıp kalmışsınız ve şu anda daha iyi bir şey bulamıyorsunuz. Bazen sorunu yaratan siz de olabilirsiniz. Bu işten ayrılmayı başarırsanız, yeni işinizde aynı sorunların tekrar ortaya çıkmamasına dikkat edin.

Bir ortamdan kaçabiliriz, insanlardan kaçabiliriz; ama kendimizden ve düşüncelerimizden kaçamayız.

Para Anlamı 


Mali sorunlarınızdan kaçmaya mı çalışıyorsunuz? 

Para sorunları söz konusu olduğunda, ondan kaçmak genellikle mümkün değildir. Para, enerji seviyesi en yüksek nesnelerden biridir. Varlığı da yokluğu da farklı etkiler bırakır. Yapabileceğiniz tek şey yüzleşmek ve sakin bir şekilde başa çıkmaktır. Durumunuzu gerçekten kabul ederseniz yüzleşmek çok daha kolay olabilir. İhtiyacınız varsa, size yardımcı olabilecek bir profesyonel arayın.

Lütfen Yorum Yapmadan Önce bir dakikanızı ayırarak Yorum Politikası sayfamızı ziyaret ediniz.
EmoticonEmoticon