KILIÇ ASI

Kılıç Ası Anlamı 


Tüm aslarda olduğu gibi Kılıç Ası da bir atılımı gösterir. Aklın gücünü temsil eden bu kart, aldatılma tehlikesi olmadan gerçeği görme yeteneğine sahiptir. Bu kart, dünyaya yeni bir bakış açısıyla bakmayı temsil eder. Asların hepsi yeşil ışık verdiği için hedefleriniz üzerinde çalışmak için en iyi zamandır. 

Düz: Netlik, atılım, yeni fikirler, konsantrasyon, vizyon, kuvvet, odak, gerçekler.


kilic-asi-tarot-karti-anlami


Kılıç Ası, bir atılım yapmak üzere olduğunuzu gösterir. Vicdanınız açık ve düşünceleriniz hızlıdır. Her konuda adalet ve gerçeği aramanız için iyi bir zaman olabilir. Düşüncelerinizdeki netlik ödüllendirilecektir.

Kılıç Ası Tarot Aşk Anlamı


Entelektüel tartışmaları şu aralar cazip bulacaksınız. Eşinizle iletişim kurmak ve şu anda önemli konuları tartışmak, sizin için faydalı olabilir. İlişkinizde sorun veya engellerle karşılaşmamak için açık ve dürüst olmaya gayret etmelisiniz. Yine de bazı sorunlarla yüzleşmenin,  ikiniz arasında daha fazla uyum ve anlayışa yol açacağını görebilirsiniz. Zaten karmaşık bir ilişkiniz varsa, bu kart aşk hayatınızdaki zehirli insanları veya tutumları bırakmanız için cesaret verici olabilir.

Kılıç Ası Kariyer Anlamı 


Aslar her zaman yeni başlangıçları temsil ettiğinden, Kılıç Ası yeni bir işi, pozisyonu veya kariyeri temsil edebilir. Yeni ortamınızın zor ama keyifli olduğunu ve yeteneklerinizi geliştirmek için size çok fazla cesaret verdiğini görebilirsiniz. Muhtemelen yeni fikirleri tartışmaktan hoşlanan meslektaşların etrafında olacaksınız ve iletişiminiz iyi olacak..

Kılıç Ası Finans Anlamı 


Kılıç Ası ile çok rasyonel düşünmelisiniz. Para söz konusu olduğunda  kalbiniz ve kafanız çok farklı şeyler söyleyebilir. Bu kart aklınıza güvenmenizi ve duygusal kararlar vermekten kaçınmanızı söylüyor. Bir arkadaşınız veya aile üyeniz sizden borç ya da kredi isterse, önce aklınıza danışın. Kendinize yetecek kadar var mı? Size geri ödeme yapılacak mı? Para bu kişiyle olan ilişkinizi nasıl etkiler?

Kılıç Ası Ters Anlamı 


Ters: Karışıklık, iletişimsizlik, düşmanlık, vahşilik


Ters  Kılıç Ası, Herhangi bir kararın verilmesi için iyi bir zaman olmadığını gösterir, çünkü ne yapmanız gerektiği konusunda netlik yoktur, yani başarısızlık şansı oldukça yüksek olabilir. 

Şu anda, kendinizi hazırlamak ve ilk küçük adımları atmak  iyi olacaktır - hedeflerinize ulaşmak için yavaşça ilerlerken metodik olarak çalışın. Her şey bulanık göründüğü için, geriye yaslanmak ve düşünmek için iyi bir zaman. Tavsiye almanız gerekebilir, çünkü işler göründüğü gibi olmayabilir.

Ters Aşk Anlamı 


Yanlış anlamalar ve varsayımlar olabilir. Bu kart bazen ağır cümlelere de işarettir; eşinizle iletişiminizin çok sert olmadığından emin olun. Duygularınız şu aralar hassas olabilir ve bir nezaket yoksa tartışmalar hızla kavgalara dönüşebilir.

Ters Kariyer Anlamı 


Ters Kılıç Ası, İş yerinde şu anda bazı anlaşmazlıkların olabileceğini ve iş arkadaşlarınızla sorun yaşayabileceğinizi gösteriyor. Ayrıca, şu anda oluşturduğunuz fikirlerin işe yaramayacağı ve başarısızlıkla sonuçlanabileceğini de gösteriyor olabilir. 

Başarabileceğiniz şeyler konusunda çok gerçekçi olduğunuzdan emin olun. Kelime seçiminize dikkat edin ve kendinizi açıkça ifade edebildiğinizden emin olun. Bazen, bu kart iş yerinde sıkıldığınızı da gösterebilir. İşiniz sıkıcı ve yorucu olabilir.

Ters Para Anlamı 


Ters Kılıç Ası, mali durumunuzda hatalar ve belirsizliklere işaret edebilir. Her şeyin doğru olduğundan emin olmak için banka ekstrelerini, sözleşmeleri, kredi sözleşmelerini veya yasal herhangi bir şeyi gözden geçirin. Sormanın hiçbir zararı yoktur ve güvende olmak üzgün olmaktan daha iyidir. Paranızı dikkatli kullanın!

Lütfen Yorum Yapmadan Önce bir dakikanızı ayırarak Yorum Politikası sayfamızı ziyaret ediniz.
EmoticonEmoticon