KILIÇ BEŞLİSİ

Kılıc-beslisi-tarot-fali-anlami-nedir


Düz: Anlaşmazlıklar, saldırganlık, zorbalık, yıldırma, çatışma, düşmanlık, stres

Kılıç Beşlisi Tarot Kartı Açıklama 


Kılıç Beşlisi, yüzünde çok bariz şekilde hor görücü bir bakış atan genç bir adamı tasvir ediyor. Fethetmeyi başardığı yerde düşmanlarına kibirle bakıyor.

Sahip olduğu beş kılıç var - karttaki diğer savaşçılardan almış. Diğer iki kişi kaybetme duygusu ile ondan yavaşça uzaklaşıyor.

Gökyüzü çalkantılı ve bulutlu, bu da savaşın bitmesine rağmen bir şeylerin iyi gitmediğini gösteriyor.

Kılıç Beşlisi doğası gereği bir çatışmaya girdiğinizi gösterir. Ayrıca düşmanlık ve gerginliğe yol açan anlaşmazlığı da gösterebilir. Kazandığınızı düşünmenize rağmen  hala kaybedebilirsiniz, çünkü tartıştığınız kişileri incittiniz ve sonuç olarak kendinizi izole etme yolundasınız. Henüz yeniyken hala harekete geçmek şansınız var.

Herkes ve her şey size karşıymış gibi hissedebilirsiniz. Yol boyunca bazı arkadaşlarınızı da kaybedebilirsiniz. Bu yüzden bakış açınız hakkında önemli bir karar vermeniz gerekecek.

Sizin için önemli olan hangisi? ilerlemek mi kazanmak mı ? 

Sonuçları veya etkilediğiniz insanları anlamadan çok fazla hırs asla iyi bir şey değildir. Bu kartın tasvir ettiği gibi yanlış kullanılan hırs  üzerinizde çirkin bir iz bırakabilir - Bu kart kişilere karşı daha düşünceli olmamızı, egoyu bırakmamızı istiyor.

Kılıç Beşlisi Aşk Anlamı 

 
Partnerinizle tartışmalar ve kavgalar yaşanabilir. Siz ve eşiniz sinirli hissedebilirsiniz ve dikkat etmezseniz çatışmaların başlaması kolay olabilir. Kendinizi bu çatışmalardan birinde bulursanız, bu kavgada olma nedenlerinizi dikkatlice düşünmelisiniz. Egonuz sizi ve sevdiklerinizi sebepsiz çatışmalara itebilir.

Kılıç Beşlisi Kariyer Anlamı


Havada önemli miktarda düşman kokusu var. Birilerinin patlaması şu anda kolay olabilir. Bu düşmanlık yanlış anlaşılmalardan, iletişim eksikliğinden veya zayıf liderlikten gelebilir. 

Kılıç Beşlisi zorbalığa ve gözdağı vermeye de işaret edebilir. Bu durumlarla başa çıkmak için bazı süreçler gerekir. Bununla birlikte bu kart kendini mağdur göstermeye de işaret edebilir.

Kılıç Beşlisi Para Anlamı 


Para söz konusu olduğunda eşiniz, aileniz veya arkadaşlarınızla bazı çatışmalarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Şu anda özellikle başkalarına güvenmek söz konusu olduğunda, mali durumunuz konusunda daha dikkatli olmanız gerekecektir.

Sizden daha fazlasını almaya çalışan veya sizden yararlanmaya çalışan insanlar olabilir. Bazen bu kart, kemer sıkma zamanı olduğunu gösterebilir; bütçenizden bazı lüks masrafları azaltmak zorunda kalabilirsiniz.

Kılıç Beşlisi Ters Anlamı


Ters: Uzlaşma, çözüm, uzlaştırma, intikam, pişmanlık, kayıpları azaltma...

Kılıç Beşlisi gerilim, çatışma ve anlaşmazlık kartıdır. Ters pozisyonda gelirse, kazanmanın her şey olmadığını anlamaya başladığınız için, enerjinizi çok daha yapıcı ve olumlu şeylere odaklayabileceksiniz.

Kılıç Beşlisi TERS Aşk Anlamı 


Ters Kılıç Beşlisi ile gerilimlerden sonra uzlaşmak mümkündür. Siz ve sevgiliniz kılıçlarınızı bırakıp bir uzlaşma ve orta yolu bulma arzusu duyacaksınız. Her ikiniz de kılıçları bırakmayı seçseniz bile, yaraların hala acı verici olması muhtemeldir. Bazen bu kart potansiyel bir ilişkiden uzaklaşmayı gösterebilir. Acı verici tartışmalar çok sık oluyorsa uzaklaşmak daha iyi bir seçim olabilir. Bazen, uzun vadede kayıplarınızı azaltmak ve daha fazla hasar almadan uzlaşmak daha iyidir.

Kılıç Beşlisi TERS Kariyer Anlamı

 
Stresin ve düşmanlığın hakim olduğu bir çalışma ortamınız varsa,  uzlaşma yoluna gidilerek işler yoluna koyulabilir. Herkes kılıçlarını bırakmaya hazır olduğu için şimdi bu çözüm mümkün görünüyor. Ödünler verilir ve şimdi tekrar iletişim kurmanız mümkündür.

Bu sizin için geçerli değilse, bu kart düşmanlıkta bir artış olduğunu da gösterebilir. Eğer işyerinizde bazı zorbalıklara maruz kalıyorsanız, size karşı saldırılarını hızlandırabilirler ve  kovulmanızı sağlamaya çalışabilirler. Bunu müdürünüze söylemekten kaçınmayın, bu tür çatışmalarla başa çıkmak onların işi. Bunu yaptıktan sonra, kendi davranışınızın buna sebep olmadığından emin olun. Sakin ve profesyonel bir şekilde hallettiğiniz sürece bunu başarabilirsiniz.

Maddi anlamda sizden faydalanmaya çalışan insanlarla uğraşıyorsunuz. Aklınızı kullanırsanız onları kendinizden uzaklaştırabilir ve hatta onları suçluluk duygusuna kaptırabilirsiniz

Lütfen Yorum Yapmadan Önce bir dakikanızı ayırarak Yorum Politikası sayfamızı ziyaret ediniz.
EmoticonEmoticon