KILIÇ DÖRTLÜSÜ

kilic-dortlusu-tarot-karti-anlami-ask-para-kariyer-ters-duz
















Kılıç Dörtlüsü Açıklama 

Kılıç Dörtlüsü kartında sessiz bir durgunluk var. Burada bir mezarın üzerinde yatan bir şövalye ile, duvarda üç kılıç ve mezarda bir kılıç sembolü bulunuyor.

Duvardaki üç kılıç, önceki kartta katlandığı acıyı hatırlatıyor. Dördüncü kılıcın pozisyonu, savaşın sona erdiğinin bir işareti gibi görünüyor. Camdaki çocuk ve kadın sembolü sahneye sıcaklık hissi veriyor. Şövalye ellerini dua ediyormuş gibi konumlandırmış.

Kılıç Dörtlüsü Anlam 


Kılıç Üçlüsü'nde tasvir edilen kargaşa, öfke ve acıdan sonra, Kılıç Dörtlüsü geri çekilme vaktinin geldiğini gösterebilir.

Kılıç dörtlüsü bir dinlenme anıdır. Bunun geri çekilme isteği mi, yoksa tükenmek mi olduğu belli değil. Hala yaralarımızı sarmaya çalışıyoruz ve savaş silahları acımızı taze tutmak için bir hatırlatma olarak üstümüzde asılı duruyor.

Günlük yaşamınıza devam etmek ve yeniden ortaya çıkmak için, kendinize zaman ayırmalısınız. Dinlenmek için tüm şansınızı kullanmanız önerilir. Kılıç Dörtlüsü bir dinlenme kartıdır. Bunun geri çekilme isteği mi, yoksa tükenmişlik mi olduğu belli değil.

Mevcut koşullarınızdan uzak sakin bir ortamda güç ve netlik kazanmanız gerekir. Önceliklerinizi yeniden değerlendirme, organize etme ve anlama zamanı. 

Kılıç Dörtlüsü güç toplamanın ve yeni bir meydan okumaya karşı hazırlıklı olma zamanının geldiğini belirtir.

Krizden sonra yine bir krizle karşılaştınız ve yıprandınız. Yeni bir mücadeleye ancak her şeyden uzaklaşıp yeni bir atmosferi kucakladıktan sonra başlayabilirsiniz. Hayata yeniden başlamak için kendinizi yenilemeye zaman ayırın. İçimizde umutlar sessizce yatar ve iyileştikten sonra yeniden ortaya çıkarmayı bekler.

Aşk Anlamı 


Dinlenmek için biraz zamana ihtiyacınız var. Bekarsanız, aşk hayatınızdaki heyecanınız sizi yormuş olabilir. Birini etkilemek için çok uğraşıyor olabilirsiniz ya da gerçekten birlikte olmak istediğiniz birini bulmak için her gün yeni biriyle çıkıyor ya da birini bekliyor olabilirsiniz. Tükenmiş hissedebilirsiniz ve biraz sakinleştirmek için sezgilerinizi ve vücudunuzu dinlendirmek önemlidir.

Zaten bir ilişkiniz varsa, beraber tatil yapabilirsiniz. Bazen bu kart, bir süre yalnız kalmanız gerektiğini söyleyebilir; özellikle içine kapanık olanların biraz zamana ihtiyacı vardır. Ruhunuzu gençleştirmek için kendinize zaman ayırırsanız,  eskisinden daha güçlü bir şekilde ortaya çıkarsınız. 

Kariyer Anlamı 


İşiniz son zamanlarda çok sinir bozucu olabilir. Kronik stres Uzun vadede vücudunuza veya zihin sağlığınıza zarar veriyor olabilir. Vücudunuzu dinleyin ve kendinize bir mola verin. 

Mümkünse, bu molayı uyuyarak geçirin. Hiçbirimiz makine değiliz ve çok fazla dinlenmeden çalışırsak, sağlığımız üzerindeki etkisi uzun sürebilir. Dinlendikten sonra yenilenmiş bir zihinle geri dönebilirsiniz.

Para Anlamı 


Paranız hakkında endişeniz mi var? Zihninize biraz ara verin. Çoğu zaman, bir düşüncenin zihnimizde dolaşmasına izin vermek hiçbir şeyi çözmez ve zihnimiz için yapabileceğimiz en iyi şey başka bir şey düşünmektir. Paranoyak ve olumsuz düşüncelerin sizi tüketmesine izin vermekten kaçının.

Kılıç Dörtlüsü Ters Anlamı


Ters: Kurtuluş, uyanış, dünyaya yeniden giriş, huzursuzluk, tükenmişlik

Ters kılıç dörtlüsü her ne kadar iyileşme anlamına gelse de, ters bir kart huzursuzluk anlamına gelebilir. Kalbiniz rahatlamaya istekli, ama zihninizin istediği bu değil. Sağlığınızı etkileyebileceği için bu yolu takip etmeniz önerilmez. Savaşmaya devam edebilirsiniz, ancak ne zaman geri çekileceğinize karar vermek için gücünüz hakkında yeterli bilince sahip olmalısınız. Geri çekilmek ve dinlenmek bazen kendimizi sevmenin başka bir yoludur ve ilerlemeye çalışırsak sadece yoruluruz.

Alternatif olarak, bu kart bir dinlenme döneminden çıktığınızı da gösterebilir. Her zamankinden daha enerjik hissedebilirsiniz! İlişkilerinin biraz fazla rutin olduğunu hisseden çiftler, tutkularının hüküm sürdüğünü görebilirler. 

AŞK Anlamı-Ters 


Dinlenmeye dair uyarılara dikkat etmediyseniz, bu kart bir seçeneğiniz kalmadığına işaret edebilir. Potansiyel bir aşığı acımasızca reddettiyseniz, ilerlemelerinizin artık hoş karşılanmadığını görebilirsiniz. Birisine baskı yapmak, çoğu zaman arzu ettiğiniz şeyin zıt etkisini yaratır. 

Kariyer Anlamı - TERS 


Yenilendiğinizde, daha önceleri acı çekmenize ve hayal kırıklığına neden olan durumların halledilmesinin biraz daha kolay olduğunu fark edeceksiniz. Bundan sonra stres seviyenizin farkında olmaya çalışın. 

Bu kart ayrıca  dinlenmenize rağmen yorgun hissettiğiniz anlamına gelebilir. Vücudumuz bizi sık sık mola vermeye zorlar. Durum gerçekten düzelmeyecek gibi görünüyorsa, iş değiştirmeyi de düşünebilirsiniz.

Para Anlamı-TERS 


Mali durumunuz iyileşiyor olabilir ve yoğun bir baskı döneminden sonra düzeliyor olabilirsiniz. Belki faturalar ödeniyor, borçlar ödeniyor ya da giderler azalıyor olabilir. Alternatif olarak, baskı artabilir ve faturalardan bunalmış gibi hissedebilirsiniz. Destek arayın; şu anda size yardımcı olabilecek insanlar olabilir. Bazen bu kart, şansınız olmasına rağmen mali desteği kabul etmediğinizi gösterebilir.

Lütfen Yorum Yapmadan Önce bir dakikanızı ayırarak Yorum Politikası sayfamızı ziyaret ediniz.
EmoticonEmoticon