KILIÇ ÜÇLÜSÜ

kılıc-uclusu-tarot-anlami


DÜZ: Kalp kırıklığı, ayrılık, üzüntü, keder, kayıp, travma, gözyaşları

Kılıç Üçlüsü Tarot Açıklama 

Kılıç Üçlüsü  üç kılıç tarafından delinmiş bir kalbi gösterir. Kalbin üstünde  ağır bulutlar var. Ayrıca sağanak yağış var. Kalp sembolü sıcaklık, şefkat ve ruhun konakladığı yerdir. Üç kılıç ise zarar verme, acıya neden olma ve acı çekmeyi sembolize eder.

Bu semboller kederin, kaybolmanın ve kelimenin tam anlamıyla kalp kırıklığının bir görüntüsüdür. Bulutlar ve yağmur durumun korkunçluğunu tasvir ediyor.

Kılıç Üçlüsü Anlamı 


Kılıç Üçlüsü  reddedilme, ihanet, incinme ve cesaret kırılmasını tasvir eder. Bu konularda mantıklı düşünerek deneyime hazırlanırsanız, etkisi en aza indirilebilir. Ama unutmayın ki, acı ve keder hayatın normal bir parçasıdır, çünkü bize sahip olduğumuz sevinç ve mutluluğa şükretmemizi ve öğrenmemizi sağlarlar. Bizi tehlikeye ve kedere sürükleyebilecek hatalardan kaçınmayı acılarla öğrendik. Dolayısıyla tüm bunlar yaşam yolculuğunda bir zorunluluktur.

Kılıç Üçlüsü bizi daha güçlü, daha dikkatli ve daha uyanık hale getiren acıyı tasvir eder. Bazen hayat bize başka seçenek sunmaz ve devriliriz, ancak bir kişinin geleceğini belirleyen şey, düştüğü yerden tekrar ayağa kalkıp kalkmayacağıdır. 

Karşılaştığımız her bir acı, bu dünyadan daha derin bir anlam çıkarmak için bir basamak görevi görür. Bu kart, kendinizi hayatın bir sonraki aşamasına hazırlamanız gereken bir zamanda geliyor.

Keder acı verici olsa da, Kılıç Üçlüsü geçmişinizi unutmanızı ve geleceğinize odaklanmanızı önerir.

Sizi neyin rahatsız ettiğiyle çok ilgilenmeyin; Bunun yerine, yaklaşan güzel gelişmelere odaklanın, çünkü kaderinizi belirleyecek iradeye hakimsiniz.

Kılıç Üçlüsü - Aşk 


Kılıç üçlüsü kalp kırıklığı ile gelmektir. Bu dönem muhtemelen gözyaşları, üzüntü ve kalp kırıklığı dönemidir. Eğer bir ilişkiniz varsa, bu bazen dağılmaya, çatışmaya veya bir tür ayrılığa işaret edebilir. 

En kötü senaryoda, bu kart üç olduğu için, üçüncü bir tarafın ilişkinizde sorun yarattığını da gösterebilir. Açık ve saygılı tartışmalar sonucu ilişkiniz sona erebilir.

Bekarsanız, geçmişte yaşadığınız keder ve ıstırap, yeteneğinizi etkiliyor olabilir. Geçmiş yaralar henüz iyileşmedi ve tekrar aşkı bulmaya çalışmadan önce kendinize zaman vermek önemlidir.

Kılıç Üçlüsü - Kariyer 


İş ortamı şu anda sizin için büyük bir stres, hayal kırıklığı ve üzüntü kaynağı olabilir. En kötüsü, ani bir iş kaybına veya şirketin çökmesine işaret edebilir. Daha yaygın olarak, müşteriler ve meslektaşlarınız arasında işyerinde bir çeşit çatışmaya işaret edebilir. Bu tarz bir iş ortamınız varsa saygınlığı ön planda tutarak, iş arkadaşlarınızla dürüst ve açık görüşmeler yaptığınızdan emin olun. Birbirinizden öğrenebileceğiniz çok şey var. 

İş arıyorsanız veya işinizi yeni kaybettiyseniz, şu aralar umutsuz kalabilirsiniz. Cesaretinizi kırmayın. Bu dönemi atlatmak için zihninizi temizlemek için kendinize zaman ayırın.

Kılıç Üçlüsü - Para 


Şu anda maddi bir kayıpla uğraşıyor olabilirsiniz ya da en azından finansal hayatınızda sizi çok fazla strese sokan bir şey yapıyor olabilirsiniz. Dağılmanın hem duygusal hem de maddi sonuçları vardır; artık kiranızı tek başınıza karşılayamayabilirsiniz ya da mallarınızı boşanmak suretiyle bölmeniz gerekebilir.

Bütün bunlar sizde ezici etki yaratabilir. Kendinize karşı nazik olduğunuzdan emin olun, Destek bulun; başarabilirsiniz.

Kılıç Üçlüsü Ters Anlamı


TERS: Affetme, iyileşme, uzlaşma,duyguları bastırmak

Ters Kılıç üçlüsü yakın geçmişte bir kayıp ya da bir keder yaşandığınızı gösterir. Bunu hala iyileştirmeye çalışıyor olabilirsiniz. Duygularınız tamamen sakinleşmemiş ve ilerlemenizi zorlaştırmış olabilir. Geçmişteki acılarınızı hala düşünüyor olsanız da, bu kart önünüze bakmanız gerektiğinin bir işareti olabilir, çünkü zevk alacağınız çok şey vardır.

Birçoğu bunu görmüyor ve sonunda kendi acılarında çok uzun süre boğuluyor ve yine kendilerini  iyileşme süreçlerini geciktiriyorlar. Olanlara çok fazla odaklanmayın, duygularınızı yenileyin ve cesaretinizi toplayın. Ters Kılıç üçlüsü tüm zor anların geçtiğini bildirmek için burada - bu zor anlar sürekli kalmak için burada değiller ve düştüğümüzde tekrar yükselebiliriz.

Ters kılıç üçlüsü Aşk Anlamı


Bir ilişkiniz varsa  birbirinizi affederken bulabilirsiniz. Bu kartta, geleceğe doğru ilerlerken eski yaraları iyileştirme ve olumlu yönde hareket etme arzusu vardır. Bekarlar için, bu genellikle flört hayatınızda tamamen yenilenmek ve geçmişte yaşadığınız kırıklığınızı aşmak anlamına gelir. 

Ancak, bu kart bazen tam tersini de söyleyebilir. Yaralar iyileşmeyebilir, ancak bastırılabilir. Eşler geçmiş acılardan dolayı birbirlerini affetmeyebilirler.

TERS Kariyer Anlamı 

 
Stresli çatışmalar düzelmeye başlıyor ve bakış açınız ile genel mutluluğunuz gelişiyor. İş arkadaşlarınız çatışmadan uzaklaşmış olabilir veya hayal kırıklığına neden olan kişi işten ayrılmış olabilir. İşyerindeki herkes geçmiş hataları affetmeye ve gelecek üzerinde birlikte çalışmaya odaklanıyor olabilir. İletişiminiz gelişti ve geçmişin hatalarından kaçınmak için yeni süreçler doğabilir. Diğer kartlar bu konuya daha fazla bağlam verecektir.

TERS Para Anlamı 


Finansal aksaklıklarınız varsa, ters kılıç üçlüsü bir iyileşmeyi gösterebilir. Tasarruflarınızı yeniden inşa edebilir veya kendinizi daha önce olduğundan daha istikrarlı bir pozisyonda bulabilirsiniz.

Büyük bir kayıp yaşadıysanız, harcama alışkanlıklarınızı ayarlamak veya geçmiş yaşam standartlarınızdan vazgeçmek çok zor olabilir. Gerçeğini kabul etmemek genellikle durumu zorlaştırır.

Lütfen Yorum Yapmadan Önce bir dakikanızı ayırarak Yorum Politikası sayfamızı ziyaret ediniz.
EmoticonEmoticon