KILIÇ KRALI

kilic-krali-ask-para-kariyer

Kılıç Kralı Düz: Akıl, otorite, disiplin, bütünlük, ahlak, ciddiyet, yüksek standartlar, sertlik...

Kılıç Kralının giydiği mavi tunik,  manevi anlayışının bir simgesidir. Tahtındaki kelebek sembolü dönüşümün göstergesidir. Kılıç gücün simgesidir. Kral Büyük sorumluluk taşır.

Kılıç Kralı Tarot Anlamı 

Kılıç Kralı öz disiplin, güç ve otoriteyi temsil eder. Duygularınızdan ziyade mantığınızı kullandığınızın işaretidir. Bu kart mantığı, bütünlüğü ve ahlakı ifade eder. Ayrıca hukuki meseleleri, kolluk kuvvetlerini, ordu ve hakimleri temsil edebilir.

Kılıç Kralı  havalı, öz disiplinli, akıllı, dürüst , güçlü ve olgun bir erkektir. Akılcı, mantıklı ve derin bir düşünür. Kova, İkizler veya Terazi burçlarının uğurlu saatlerinde doğanlardan çıkar. 

Duygularını herkese açık bir şekilde sergilemekten hoşlanmaz ve durumlarla başa çıkmak için aklını ön plana çıkarır. İyi bir konuşmacıdır. Sevdiklerine karşı sadık ve koruyucudur. Ortamlarda başarılıdır ve en iyi şekilde Sert olabilir. Aşırı negatifse, soğuk ve zorba olabilir. Ama genellikle analitik ve dürüsttür. Sorumluluklarını ciddiye alır, güvenilirdir ve kurallara göre oynar.

Kılıç Kralı Tarot Aşk Anlamı 


Kılıç Kralı havalı, kontrollü ve hırslı biri. Duyguları olmasına rağmen çok kısıtlayıcı olabilirler. Duyguları yerine mantıklarına güveniyorlar. Romantizmde, ilişkilerine etik ve saygılı yaklaşırlar. Çok romantik olmasalar da muhtemelen kendilerini açıkça ifade edebilirler. Özellikle romantik ilişkiler söz konusu olduğunda yüksek standartlar gösterebilir.

Kılıç Kralı Kariyer Anlamı 


Kılıç Kralı  yüksek standartlara sahip bir kişidir. Biraz sert görünse de, sizin  kariyer hedeflerinize ulaşmanız için bu şekilde davranabilir.  Kılıç kralı Kendi ilkelerine sadık kalırken sizi de en iyisi olmaya zorlayacaktır. Tavsiyesini almak isterseniz, kariyerinizde çok ilerleyebilirsiniz. 

Kılıç Kralı Para Anlamı 


Kılıç Kralı sizi mali konularda çok disiplinli olmaya zorlar. Gelecekte almak istediğiniz güzel bir araba için tasarruf yapıyor musunuz? Mali durumunuza mantıklı bir şekilde yaklaşın.

Kılıç Kralı Ters Anlamı 


Kılıç Kralı Ters: irrasyonel, diktatör, baskıcı, kontrolcü, soğuk, acımasız, güvenilmez

Ters Kılıç Kralı öz disiplin, güç veya otorite eksikliğini temsil edebilir. Bu kartın ters çıkması aklınızı kullanmadığınızı gösterebilir. Alternatif olarak, güce aç veya zorba olmayı temsil edebilir. 

Bu kart mantık, akıl, dürüstlük veya ahlak eksikliğini ifade eder. Ters kılıç kralı, lehinize olmayan hukuki meseleleri gösterebilir. 

Ters kral soğuk, güce aç, kontrolcü, alaycı ve acımasız olan olgun bir erkektir. Kova, İkizler veya Terazi burçlarının uğursuz saatinde doğanlardan çıkar. 

Baskıcı, yargılayıcı, saldırgan, küfürbaz, şiddetli ve acımasız olabilir. Bu kart, akıllı ve konuşkan ancak bu niteliklerini başkalarını manipüle etmek veya incitmek için kullanan birini temsil edebilir. Ayrıca irrasyonel, mantıksız ve zayıf bir iletişimci olabilir.

Tarot Aşk Anlamı - Kılıç Kralı Ters 


Keskin zekasını bencillik için kullanabilir. Düz kılıç kralındaki bilgelik ve ahlak gitti ve bunun yerine korkunç bir şekilde bencil ve hatta küfürlü biri geldi. Bu kişi aynı zamanda duygularının kontrolsüz çalışmasına izin verir, soğuktur ve öfkelidir

Partnerinize karşı daha nazik olmaya çalışın, aksi takdirde onu kaybedebilirsiniz. Bu kart aynı zamanda ilişkiler söz konusu olduğunda düşük standartları gösterir.

Kariyer Anlamı - Kılıç Kralı Ters 


Ters Kılıç Kralı işinde egemen, saldırgan ve güce aç bir kişiye işaret eder. Yönetimin bir yerinde olabilirler ve bunu yanlış kullanabilirler. Şu anda öz-disiplin eksikliğinden de muzdarip olabilirler.

PARA Anlamı - Kılıç Kralı Ters 

Son zamanlarda mali durumunuzla ilgili konular çok disiplinli olmayabilir. Birçok gereksiz şey satın almış olabilirsiniz ya da sizin için getiri sağlamayan şeylere yatırım yapmış olabilirsiniz. Bu sizi biraz umutsuz hale getirebilir, ancak kayıplarınızı tembelce yöntemlerle telafi etmeye çalışmayın.

Lütfen Yorum Yapmadan Önce bir dakikanızı ayırarak Yorum Politikası sayfamızı ziyaret ediniz.
EmoticonEmoticon