KILIÇ PRENSİ

kılıç prensi tarot kartı anlamı
















Düz: Meraklı, esprili, konuşkan, iletişimsel, ilhamlı, uyanık, keskin zekalı

Kılıç Prensi bol miktarda enerji gösteren bir kişiliği temsil eder.  Bu enerji dolu gencin elinde bir kılıç var. Rüzgârla savrulan ağaçların, çalkantılı bulutların olduğu bir ortamda, dağınık saçları ile kayalık bir uçurumun üzerinde gururla duruyor. İfadesi kararlılık ve belki de biraz meydan okumadır- en ufak bir harekette saldırmaya hazır görünüyor.

Asil, meraklı, her zaman soru soran, keskin dili ve keskin zekâ yeteneği olan biri. Sanki içinde söylenecek çok şey varmış gibi, kafasındaki çarklar hep dönüyor. Dil konusundaki yeteneği onu inanılmaz bir iletişimci haline getiriyor ve fikir sevgisi ile onun her zaman tutkulu bir tartışmada olduğunu görebilirsiniz.

Kılıç Prensi Tarot Kartı anlamı


Bu kart, sahip olduğunuz bir fikri veya yakın zamanda gerçekleştirmek istediğiniz bir projeyi yürütmek için çok istekli olduğunuzu gösterebilir. Bu konuda oldukça tutkulusunuz ve ilerlemenizi başkalarıyla paylaşmak için sabırsızlanıyorsunuz. Kılıç prensi iletişim ve fikir paylaşımını ifade eder.  Yapıcı olduğu sürece onları açıp konuşmanın zamanı geldi.

Kılıç Prensi AŞK Anlamı


Kılıç prensi, sinirli, endişeli olmakla beraber, meraklı ve entelektüel birini yansıtır. Ancak ilişkilerde, duygusal çatışmalardan korkuyor olabilirler ve bu durumdan kaçınabilirler. Partneriniz duygusal ihtiyaçlarının karşılanmadığını hissedebilir. Bazen, eşinizle küçük anlaşmazlıklara da işaret edebilir, bu da düzgün bir şekilde ele alınmazsa daha büyük çatışmalara dönüşebilir.

Kılıç Prensi Kariyer Anlamı


Kariyeriniz söz konusu olduğunda, zeki, yenilikçi ve hırslı biri olabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili birçok fikriniz olabilir. Kılıç Prensi çıraklık veya yeni bir deneyime işaret eder, yani bir eğitim, okul veya yeni bir iş veya kariyer yolunun başlangıcında olabilirsiniz. Çok fazla hedefiniz var ve muhtemelen bu hedeflere ulaşabilmeniz için ekstra bir eğitime ve deneyime ihtiyacınız  olacak. 

Kılıç Prensi Para Anlamı


Nasıl daha fazla para kazanabileceğiniz konusunda harika fikirlerle dolu olabilirsiniz, ancak fikirlerinizi harekete geçirmeden önce, sizden daha deneyimli insanlardan yardım almaya çalışın. Şu anda para hakkında da çok meraklı olabilirsiniz; ne kadar çok tecrübe ederseniz, kazancınızı o kadar yükseltebilirsiniz. Emeklilik fonu, hisse senetleri, bonolar ve diğer finansal ürünleri incelemek için  biraz zaman ayırın veya size yardımcı olabilecek bir uzman birini bulun.

Kılınç prensi Ters anlamı


Ters: Alaycı, dedikoducu, kaba

Ters kılıç prensi, onun tüm olumsuz özellikleri ortaya çıkarır ve neredeyse tehlikeli hale gelebilir.
Keskin, uyanık bir zihni ve yeteneği olduğu için, bunu aldatma ve manipülasyon için kullanıyor olabilir. Elindeki kılıcı acı yaratmak için kullanılabilir, dili bir silaha dönüşebilir. O, sebep olduğu acıyı anlamaya, bazı şeyleri hissedecek anlayışa ve olgunluğa sahip olmayabilir. Öte yandan, Ters Kılıç Prensi boş sözler söyleyip boş vaatler verebilir.

 Aşk Anlamı -Ters


Ters Kılıç Prensi ile temsil edilen kişi, empati ve hassasiyetten yoksun olabilir, tartışmacı ve savunmacı olmaya meyillidir.  bHaklı olmaktan memnun olabilirler ve bu başkalarının duyguları pahasına olabilir. Bu kart aynı zamanda eşler arasındaki iletişimde bir başarısızlık, hatta belki de yanlış anlaşılma yaratan bir paranoyaya dönüşebilir.

Kariyer Anlamı - Ters


Çok fazla enerjiniz ve merakınız var, ama şu anda gerçekten hiçbir şeye yönelmiyorsunuz. Geleceğiniz için ne yapmak istediğiniz hakkında tamamen karar veremiyorsunuz. Sıkıldığınızda bir işten diğerine geçebilir veya bunun sizin için doğru olmadığına karar verebilirsiniz. Bazen, bu kart birçok büyük fikre sahip olduğunuzu da gösterebilir, ancak hareket olmadan hiçbir şey meyve vermez. Çalışın! Bu kart aynı zamanda bir ofis dedikodusuna ya da başkalarını incitmeye çalışan kaba bir kişiye işaret edebilir.

Paranızdan en iyi şekilde yararlanma konusundaki fikirleriniz pratik olmayabilir. Ayrıca, mali durumunuzu iyileştirmek için yaptığınız tüm araştırmalar gerçekten hiçbir yere gitmiyor olabilir.
Bir şey yapmak yerine bir sonraki adımda ne yapmanız gerektiği konusunda bunalmış hissedebilirsiniz.

Lütfen Yorum Yapmadan Önce bir dakikanızı ayırarak Yorum Politikası sayfamızı ziyaret ediniz.
EmoticonEmoticon