KUPA ASI

kupa-asi-ters-duz-anlami


DÜZ: Yeni başlangıçlar, yeni ilişkiler, yeni romantizm, aşk, mutluluk, sevinç, anlayış, gebelik, kutlamalar, sosyalleşme

Anlamı 

Kupa Ası genellikle sevgi, empati, merhamet ve / veya mutluluk açısından yeni başlangıçları ifade eder. Bu Küçük Arkana kartı, kendinizi daha mutlu, pozitif ve iyi hissedeceğinizi gösterir. Kupa Ası  şimdi yeni arkadaşlıklara başlayıp sosyalleşmek için harika bir zaman olduğunu gösterir.  insanlar size çok açık, nazik ve arkadaş canlısı olacaktır. Ayrıca yolunuza çıkan iyi haberlerin veya kutlamaların bir göstergesi olabilir. 

Aşk ve İlişkiler 

 
Bekarsanız, Kupa Ası yeni ilişkileri veya romantizmi temsil ettiği için iyiye alamettir. Şimdi yeni insanlarla tanışmak için harika bir zaman! Kupa Ası, yeni ve heyecan verici bir ilişkinin başlangıcını temsil eder. Eğer bir ilişkiniz varsa, Kupa Ası sizin ve eşinizin geçmiş hataları unutup sevinç, uyum ve memnuniyet içinde ilişkinizi yenileme fırsatını gösterebilir. Bu kart, nişan veya düğün gibi yaklaşan bir kutlamanın işareti olabilir. Ayrıca hamilelik ve doğurganlığın bir göstergesidir.

Para ve Kariyer


Kupa ası,  eğer iş arıyorsanız iyiye alamettir çünkü yolunuza çıkan yeni fırsatları gösterir. Eğer bir işiniz varsa, bir ödül anlamına gelebilir. Aynı zamanda sıkı çalışmalarınızdan ötürü takdir edildiğiniz anlamına gelir. Kendinizi ilham dolu ve tatmin olmuş hissedeceksiniz. Kupa Ası parasal anlamda iyi haberler getiriyor. Kredi veya ipotek gibi konularda olumlu haberler alabilirsiniz.

Sağlık 


Sağlık sorunları yaşıyorsanız, Kupa ası sizin için iyi şeyler söylüyor. Kupa Ası'nın getirdiği yeni başlangıç ​​ile sağlığınızda iyileşme ve enerji seviyenizde bir artış görebilirsiniz. Kupa Ası hamileliğin bir göstergesi olabilir, bu nedenle gebe kalmaya çalışıyorsanız iyiye alamettir.

Maneviyat 


Bu kart göründüğünde ruhunuzla derin bir bağlantı hissedersiniz ve yeni manevi hediyeler alabilirsiniz.

Ters Anlamı


TERS: Üzüntü, acı, karşılıksız aşk, bastırılmış duygular, kısırlık, düşük, hamilelik sorunları, ayrılık, kötü haber, iptal edilen kutlamalar veya sosyal etkinlikler

Ters Kupa Ası genellikle üzüntü ve bastırılan duyguları gösterebilir. Ayrıca, bazı kötü ve üzücü haberler alabileceğiniz anlamına da gelebilir. Bu Küçük Arkana kartı Ters çıktığında, yeni insanlarla sosyalleşme veya yeni insanlarla tanışma havasında olmadığınızı gösterebilir. Ayrıca iptal edilen sosyal etkinlikleri, nişan bozmayı veya iptal edilen düğün gibi, iptal edilen farklı etkinlikleri gösterebilir. Ayrıca çevrenizdeki bazı insanların size olumsuz tepki verdiklerinin veya size karşı kötü niyetli olabileceklerinin bir işareti olabilir.

Aşk ve İlişkiler TERS


Bekarsanız, şu anda bir ilişkiye başlamanızın zor olabileceğini gösterebilir. Bunun nedeni, karşılıksız kalan aşkınız olabilir. Duygularınızı bastırırken yeni potansiyel ilişkileri görmezden geliyor olabilirsiniz. Ters Kupa Ası, potansiyel eşinizde hayal kırıklığına yol açan bazı tuhaf beklentileriniz olduğunu da gösterebilir. Eğer bir ilişkiniz varsa, Ters Kupa Ası kalbinizi tam olarak açamadığınızı gösterebilir. Belki geçmişte yaralandınız ve savunmasız kaldınız ve mücadele veriyorsunuz. Ters Kupa Ası ayrıca bir boşanmayı da gösterebilir.

Para ve Kariyer TERS


Kupa Ası, bir iş başvurusu ile ilgili umduğunuz haberleri alamayacağınızı gösterebilir. Parasal anlamda bazı kötü haberler alabilirsiniz veya bir kredi ya da ipotek başvurusu sizin lehinize olmayabilir. Ters kupa ası mevcut işinizdeki ilhamınızı kaybettiğinize işaret edebilir. Daha fazla bilgi için diğer kartlara bakınız.

Sağlık Maneviyat TERS


Ters Kupa Ası  engellenmiş veya bastırılmış duygularınızın sağlığınız üzerinde olumsuz etki ettiğini ve enerji seviyenizi düşürdüğünü gösterebilir. Ayrıca doğurganlık sorunları, zor geçen hamilelikler, düşük veya ölü doğum anlamına gelebilir.

Manevi anlamda Ters Kupa Ası, sezgilerinizi dinlemediğinizi veya bastırdığınızı gösterebilir. Bu kart Ters çıktığında ruhsuz hissedebilirsiniz veya inancınızı yitirmiş olabilirsiniz. Vazgeçmeyin! Sizi engelleyen sadece kendi şüphelerinizdir ve bunların üstesinden gelebilirsiniz. Daha fazla bilgi için diğer kartlara bakınız.

Lütfen Yorum Yapmadan Önce bir dakikanızı ayırarak Yorum Politikası sayfamızı ziyaret ediniz.
EmoticonEmoticon