KUPA ONLUSU

Kupa-onlusu-ters-duz-anlami-tarot-arbak

Kupa Onlusunda mutlu bir aile tablosu görüyoruz. Bu aile az ilerideki evlerine ve üzerinde On kupa bulunan gök kuşağına bakıyorlar. Bu aile gerçek sonsuz bir sevgiye ve istedikleri her şeye sahiptir. Güvenli bir ev, sağlıklı çocuklar ve en önemlisi sevgi. Bu tabloyu çevrelerindeki insanlarla paylaşıyorlar.

Kupa Onlusundaki ev istikrar ve konforu sembolize ederken, çimenli tepeler doğurganlığı gösterir.

Nehir duygu akışını işaret ederken, Gökkuşağı zor zamanların sona erdiğini gösterir ve her şeyin daha iyi olacağının bir işaretidir.

KUPA ONLUSU AÇIKLAMA 


Kupa Onlusu aile içi ilişkilerinizde mutluluk  neşe ve duygusal memnuniyeti temsil eder. Hayatınızda bol miktarda sevgi ve mutluluk var. Şimdi bu sevgiyi başkalarıyla paylaşıyorsunuz, kalbinizi daha da genişletiyorsunuz.

Birbirinizi takdir ediyor ve destekliyorsunuz. En yüksek potansiyelinize ulaşmak için birbirinize destek oluyorsunuz. Sevdiklerinizin başarılı olduğunu ve mutlu yaşadıklarını görmek size çok sevinç veriyor.

Kupa Onlusu, 'mutlu aile' kartıdır ve aile ilişkilerinizin şu anda uyumlu ve sevgi dolu olduğuna işaret eder. Hiç kimse herhangi bir gerilime neden olmaz ve gerilimli ortamlardan da uzak kalırlar. Tüm aile üyeleri birbirleriyle iyi geçinir.

Bu kart belki de birlikte dinlenip rahatlayabileceğiniz, eğlenceli ve mutlu aile anıları ile güçlü bağlar yaratabileceğiniz bir tatil, yeniden birleşme veya ailenizle daha fazla zaman geçirebileceğiniz bir ortam yaratmaya işaret edebilir.

KUPA ONLUSU İLİŞKİLER 


Kupa Onlusu romantik ilişkiler için olumlu bir karttır; yeni ve mutlu bir ilişkiyi veya nişan, evlilik gibi uzun vadeli bir ilişkiyi gösterebilir. Sonsuz sevgiyi paylaşıyorsunuz ve O kişinin ruh eşiniz olduğuna inanabilirsiniz.

Başkalarıyla olan ilişkilerinizde bütünlük ve uyum duygusu var. Hayallerinizin ve dileklerinizin gerçekleştiği bir barış, uyum ve sevgi durumu yaşıyorsunuz. Bir dakikanızı ayırın ve başardığınız her şeyi kutlayın. Kalbinizi takip ederek ve sezginize güvenerek mutlu bir hayat yarattınız.

Kupa onlusu kalbinizi takip etmenizi ve sezgilerinize güvenmenizi söyler. Duygularınız size yol gösterecektir. 

Bir şey sizi harika hissettirdiğinde daha fazlasını yapın  ve bir şeyi doğru hissetmediğinizde daha azını yapın!

İç rehberliğinizin size öncülük etmesine izin verin. Dışa bağımlı olmadan kendi yolunuzu arayın ve kişisel değerlerinizle uyum sağlayın.

Ters Kupa Onlusu Anlamı


Ters kupa Onlusu  ilişkilerinizde daha fazla uyum aradığınıza işaret edebilir. Zihninizde, güzel ve uyumlu bir ilişki yarattınız, ama gerçekte bağlantısız ve kopuk hissediyorsunuz.

Bazen bir şeyler eksikmiş gibi görünebilir.

Dürüstçe iletişim kurmak, empati yapmak ve etkileşime girmek için mücadele ediyorsunuz. Her adımınızda  bir şeyler ters gidiyor ve aranızdaki mesafe açılıyor. 

İlişkinizde gerçekçi olmayan beklentileriniz olabilir: Örneğin birlikte olduğunuz kişiyle her dakika her şeyin mükemmel ve toz pembe olacağı sanrısı.

Zihninizde bu tür şeyler yankılanırsa, beklentilerinizi yeniden düzenleyin ve her ilişkinin iniş ve çıkışları olduğunu anlayın. Ya da partnerinizle uyum sağlayamıyor da olabilirsiniz, bu durumda ayrılmayı düşünüyor olabilirsiniz.

Partnerinizi sevginize layık İlahi Varlık olarak görün; ve aynı derecede kendinizi onlara layık bir İlahi Varlık olarak görün. Sevin ve sevilin.

İletişiminizi açın ve daha derin, daha sevgi dolu bir seviyede yeniden bağlantı kurma çabasına girin. Şefkatli, anlayışlı ve saygılı olun ve birbirinizle uyum sağlayın. 

Ters Kupa Onlusu, sevgi dolu bir ilişkinin sizin için ne anlama geldiğini düşündüğünüzde çıkabilir. Başkalarıyla ilişkiler kurmak yerine dikkatinizi kendinize odaklarsınız, böylece bir ilişkiden ne istediğiniz konusunda netlik kazanabilirsiniz. Kendinize ideal bir ilişkinin nasıl olması gerektiğini sorun.

Mevcut ilişkilerinizi gözden geçirebilir ve bu ilişkilerin sizinle gerçekten uyumlu olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Artık sizi tatmin etmeyen ve mutluluk getirmeyen herhangi bir şeyi bırakın ve yeni şeylere başlayın.

Ters Kupa Onlusu  kişisel değerlerin yanlış hizalanmasında ortaya çıkarabilir. Kendi değerlerinizle yaşamıyorsunuz ya da kendinize karşı dürüst değilsiniz. Bunun yerine sizi neyin mutlu edip etmeyeceği hakkında başkalarının karar vermesine izin veriyorsunuz. Sonuç olarak, yaptığınız şeye inanıp inanmadığınızı sorguluyorsunuz. Başkalarına değil kendinize odaklanın.

Son olarak  kariyerinizde ilerlemek veya daha fazla para kazanmak gibi maddi hedefler peşinde koştuğunuzu ve ailenizi ihmal ettiğinizi gösterebilir. İş-yaşam dengeniz çok kötü ve ailenizle daha az ve kalitesiz zaman geçiriyorsunuz. Ailenizi ihmal etmeye devam ederseniz, ilişkileriniz sarsıntıya uğrayabilir.

Lütfen Yorum Yapmadan Önce bir dakikanızı ayırarak Yorum Politikası sayfamızı ziyaret ediniz.
EmoticonEmoticon