TILSIM ONLUSU

ters-duz-tilsim-onlusu


Evet/Hayır Yorumu
: Tarot Kartı Tılsım Onlusu, istikrar, refah ve iyi bir servetin varlığını gösterir. Bunun nedeni birbirine sıkı sıkıya bağlı bir aileye sahip olmanız olabilir. Bir miras ya da hazine keşfi sizi bekliyor olabilir ve cevabınız EVET.

DÜZ: Beklenmedik finansal çözüm, irade, senet, güven, miras, sağlam temeller, ayrıcalık, kalıtsal sorunlar, soy, aile ev / iş / sorumluluklar / sorunlar / zenginlik, refah, iş gücü,mutluluk, sözleşmeler, emekli maaşları, uzun vadeli finansal güvenlik / istikrar, evlilik

Tılsım Onlusu Düz Anlamı 

Tılsım Onlusu  atmış olduğunuz sağlam temelleri, güvenliği ve mutluluğu temsil eder. Bu kart genellikle parasal olaylara işaret ettiği için mali anlamda iyi sonuçlar çıkar. Bunun yanı sıra ailevi sorumluluğu, aile değerlerini ve desteğini temsil eden bir karttır. 

Şu anda kendinizi ailenizle çok yakın hissediyor olabilirsiniz veya bir aile etkinliğini, kutlamayı veya toplantıyı dört gözle bekleyebilirsiniz. Tılsım onlusu  geleneksel olmayı ve kültürel değerlere bağlılığı da temsil edebilir. Tılsım onlusuna göre hayatınız iyi durumda ve her şey yolunda gidiyor.

Aşk ve İlişkiler 


Tılsım Onlusu uzun vadede güvenlik ve istikrarın bir göstergesidir. Bu kart, ilişkinizin sağlam temeller üzerinde kurulu olduğunu hatırlatır. Aynı zamanda aile içi uyum ve mutluluk kartıdır. Bu kart aile değerlerine geleneksel bir yaklaşımın göstergesidir. 

Tılsım onlusu kartı genellikle birlikte hareket etmeyi, evlilik öncesi anlaşmaları ve evliliği ifade ettiği için pozitif bir karttır. Zengin bir aile ile evlenmeyi de temsil edebilir. Bu kart, sizin ve ailenizin geleceği için bir ev satın almak, bir emeklilik fonu oluşturmak veya vasiyet gibi olayları ifade eder. Bekarsanız hayatınıza yeni bir aşkın gireceğini gösterebilir. Bu kişi, uzun vadeli ilişki kurabileceğiniz biri olabilir.

Para ve Kariyer 


Tılsım Onlusu kariyer anlamı olarak bir işletmenin büyüdüğünü gösteren iyi bir alamettir. Ailenizle birlikte güzel bir iş kuracağınızı da gösterebilir. Ayrıca, mevcut işinizin güvenli olduğunu ve size uzun vadede istikrar sağlayacağını gösterebilir. Bu kart anlaşmalı bir şirkette çalışmayı da temsil edebilir. Parasal olarak harika bir kart! Genellikle beklenmeyen bir yerden gelecek parayı temsil eder. Bu kart, servet, refah, ayrıcalık, miras veya defineyi temsil eder. 

Sağlık 


Tılsım Onlusu sağlıklı bir yaşamı ve uzun vadeli istikrarı temsil ettiği için genellikle iyi bir karttır. Herhangi bir sağlık sorununuz varsa, bu kart çevrenizdekilerin desteğiyle iyileşeceğinizi gösteren iyi bir alamettir. Manevi bağlamda, hayatınızın her alanında huzur ve mutluluğun yakın olduğunu gösterir. Manevi yolculuğunuz sizi gerçekten mutlu ve tatmin edici bir noktaya getirmek üzere. Keyfini çıkarın ve elinizdekiler için Rabbinize şükredin.

Ters Tılsım Onlusu TERS


Tartışmalı miras / vasiyet /beklenmedik gelişmeler, mali felaket, iflas, büyük kayıplar / borçlar/ çöküş, yasa dışı faaliyetler, kara para aklama, her şeyi kaybetme, aile davaları, ev içi anlaşmazlıklar, boşanma, istikrarsızlık, geleneklerden kopma, para için evlenmek

Ters tılsım onlusu genel anlamda, güvensizliği ve hayatınızdaki istikrarsızlığı temsil edebilir. Bu ters karta bir sahtekârlık ve yasadışı işler için bir uyarı var. Ters tılsım onlusu aile kavgalarını, aile yüklerini, ihmalkarlık, aile içi uyuşmazlıkları, vasiyetname veya miras konularıyla ilgili ihtilafları gösterebileceği için, iyi bir aile kartı değildir. 

Şu anda ailenizle çok samimi hissetmeyebilirsiniz. Ters tılsım onlusu kartına göre ani veya beklenmedik değişiklikler veya kayıplar yaşayabilirsiniz veya her şeyinizi kaybetmiş gibi hissediyor olabilirsiniz. 

Aşk ve İlişkiler- Ters 


Eğer bir ilişkiniz varsa, bu kart istikrarsızlık, güvensizlik veya boşanmanın bir göstergesi olabileceğinden iyiye alamet değildir. Materyalist arayışlar uğruna ilişkinizi ihmal ediyor olabilirsiniz. Veya ilişkinizin uzun vadede istikrarlı olup olmayacağını sorguladığınızı gösterebilir. 

Ters tılsım onlusu aynı zamanda aile içi anlaşmazlıkların ve uyumsuzluğun kartıdır. Eşinizle para yüzünden tartışmalar yaşayabilirsiniz. Son olarak aşktan ziyade para için evlenmeyi temsil edebilir. Bekarsanız,
uzun süreli bir ilişki aramadığınızı veya ilişkiye hazır olmadığınızı gösterebilir. Sadece eğlenceli, sıradan bir ilişki isteyebilirsiniz.

Para ve Kariyer-Ters 


Ters tılsım onlusu yasadışı faaliyetleri veya tehlikeli ticari anlaşmaları gösterebilir. Mevcut işinizin güvensiz olabileceğini ve size uzun vadede istikrar sağlayamayabileceğine işaret edebilir. Bununla birlikte beklenmedik bir finansal felaket, büyük kayıplar veya borçlar ayrıca iflas anlamına gelebilir. Aynı zamanda tartışmalı bir miras ya da sahtekarlık yoluyla zengin olmak anlamına gelebilir.

Lütfen Yorum Yapmadan Önce bir dakikanızı ayırarak Yorum Politikası sayfamızı ziyaret ediniz.
EmoticonEmoticon