TILSIM ASI

tilsim-asi-tarot-karti-anlami-ters-duz


Düz: mali fırsatlar, yeni iş, para, yatırımlar, tasarruf, refah, güvenlik, istikrar, bolluk, tezahür.


Tılsım Ası Genel Anlamı 


Tılsım ası genel anlamda yeni başlangıçları ve refahı temsil eder. Sizin için çok olumlu sonuçlar verecek yeni bir şeye başlamayı temsil ettiği için Tılsım Ası tarot kartı çok iyi bir karttır.

Bu kart, pozitiflik, ilham ve heyecan verici gelişmeleri ifade eder.

Ayrıca bu Küçük Arkana kartı, yaşamın her alanında bolluk, güvenlik ve istikrar anlamına gelir.

Tılsım Ası tarot kartı, hayallerinizi gerçeğe dönüştürmeye hazır olduğunuzu gösteriyor. Bu kart, hedeflerinizi belirlemek, hayallerinizi gerçekleştirmek ve potansiyelinizi keşfetmek anlamına geliyor. Motive olacaksınız ve meydan okuyacaksınız!

Tılsım Ası Aşk 


Bekarsanız, aşk açısından yeni bir başlangıç ​​yapacağınızı gösterir. İş aracılığıyla yeni biriyle tanışabilirsiniz. Bu kişiyle yaşayacağınız ilişki size güvenlik ve istikrar duygusu verecektir. 

Eğer bir ilişkiniz varsa, bu kart bolluğu ve istikrarı temsil ettiği için iyi bir karttır. Tılsım Ası Aşk anlamı olarak ilişkinizde kutsanmış ve güvende hissettiğinizi söylüyor.

Para ve Kariyer Açılımı


Tılsım Ası Kariyer açısından yeni bir başlangıcı temsil eder. Bu bir promosyon, yeni bir iş veya yeni iş fırsatı şeklinde olabilir.

Durum ne olursa olsun, tılsım ası iyi bir haberdir ve beraberinde büyük finansal ödüller getirebilir.

Kariyerinizde ilerleme fırsatı bulacaksınız.

Tılsım ası aynı zamanda yeni bir mali fırsata sahip olacağınızı gösteren olumlu bir karttır. Yakın gelecekte yatırım yapacaksınız ve karşılığını fazlasıyla alacaksınız. Tasarruf planı veya emeklilik gibi uzun vadeli bir plan oluşturmak için iyi bir zaman.

Sağlık


Sağlık sorunları yaşıyorsanız, Tılsım Ası olumlu bir karttır, çünkü sağlığınız yerine gelebilir. Bu kart size uzun vadede fayda sağlayacak sağlıklı bir yaşam tarzına girmeniz için harika bir zaman olduğunu gösterir. Her gün yapılan egzersiz, sağlıklı beslenme planı vb. şekillerde olabilir.

Tılsım Ası Ters Anlamı


Ters: Parasızlık, fırsat eksikliği veya fırsat kaybı, parasal gecikmeler, aşırı harcama, kıtlık, eksiklik, istikrarsızlık, güvensizlik, planlama eksikliği, açgözlülük, cimrilik, meteliğe kurşun atmak...

Bu kartın ters çıkması iyiye işaret değildir, çünkü kaçırılan fırsatları ve gerçekleşmeyen beklentileri temsil edebilir. Ayrıca, gecikmeler, plansızlık ve kontrol kaybını da gösterebilir, bu nedenle hedeflerinize ulaşmak için bir takım planlar yaptığınızdan emin olun.

Bu kartın ters gelmesi aynı zamanda yoksulluk, eksiklik, güvensizlik veya istikrarsızlık anlamına da gelebilir. Bu küçük arkana kartı, mali sıkıntıların davranışınızı etkilediğini ve cimri ve açgözlü bir şekilde davrandığınızı gösterebilir. Ayrıca aşırı harcamayı da temsil edebilir.

Tılsım Ası Ters Aşk ve İlişkiler


Bekarsanız,
gelecekte karşınıza çıkacak aşk fırsatlarını kaçırmamanız için bir uyarı olabilir. Ayrıca, eski ilişkinizin etkisinde kaldığınızı ve pişmanlıklarınızın olduğunu gösterebilir.

Eğer bir ilişkiniz varsa, ilişkinizde ilerleme kaydetmek için biraz zamana ve dikkate ihtiyacınız olduğunu gösterebilir. Ayrıca ilişkideki güvensizliği ve istikrarsızlığı temsil edebilir. İlişkinizde açgözlülük, bencillik veya kıskançlık söz konusu olabilir.

Tılsım Ası Ters anlamı - Para ve Kariyer


Bu kart kariyer açısından iyi bir kart değildir, çünkü yeni bir iş fırsatının ertelenmesi veya iptal olması anlamına gelebilir.

Ayrıca, plansızlık ve eylemsizlik sonucu kariyerinizde büyük bir fırsatı kaçıracağınıza işaret edebilir.

Tılsım ası ters, tehlikeli iş anlaşmalarını veya merdiven altı işleri de gösterebilir. Mali anlamda, kredilerin ertelenebileceği veya reddedilebileceği, mali kayıplar veya ipotek anlamına gelebilir.

Ayrıca, zor günler için kendinizi garantiye alamadığınızı gösterebilir. Bununla birlikte, yüksek taksitlerden dolayı zor günler geçiriyor olabilirsiniz. Sağlık sorunları yaşıyorsanız, iyileşme açısından aksilikleri temsil edebilir.

1 Comments

Burcu. Nedir

Lütfen Yorum Yapmadan Önce bir dakikanızı ayırarak Yorum Politikası sayfamızı ziyaret ediniz.
EmoticonEmoticon