TILSIM DOKUZLUSU


tilsim-dokuzlusu-tarot-karti-ters-duz-anlami


TILSIM DOKUZLUSU 


DÜZ: Bağımsızlık, başarı, mali istikrar/güvenlik, kâr, refah, servet, mülk, bolluk, ödüller, yatırımlar, iş başarısı, statü, özgürlük, bilgelik, olgunluk, hoşgörü, memnuniyet, öz disiplin / kontrol / güven, zerafet, güzellik, gebelik, doğum, menopoz, olgun bağımsız kadın, emeklilik, kolaylık, eğlence.

Tarotta Tılsım Dokuzlusu Kartının Anlamı 


Tılsım Dokuzlusu genel anlamda başarıyı, bağımsızlığı, güveni, özgürlüğü, güvenliği ve istikrarı temsil ettiği için çok iyi bir alamettir.

Sıkı çalışma ve öz disiplini simgeleyen bu küçük arkana kartı, bolluk refah ve zenginlik kartıdır. Bu kart, başarıyı yakalamak için çok çalıştığınızı gösterir ve şimdi tadını çıkarmanın tam zamanı.

Kendinizi şımartın ve başarılarınızın size getirdiği lüksün ve mutluluğun tadını çıkarın.

Tılsım Dokuzlusu Kartı aynı zamanda güzelliği, zarafeti ve sofistike olmayı da gösterir, kendinizi hayattaki en güzel şeylerin tadını çıkarırken bulabilirsiniz. Bu kart aynı zamanda azim yoluyla olgunluk ve bilgelik kazandığınızı da söyler. Ayrıca güzel ,çok çalışkan, güçlü, kendine güvenen, bağımsız bir kadını temsil eder.

Aşk ve İlişkiler 

 
Tılsım Dokuzlusu eğer bir ilişkiniz varsa, hayallerinizi süsleyen bir ilişkinin varlığını gösterebilir.

Eğer herhangi bir işle meşgulseniz veya kariyer aşamasındaysanız, eşiniz size gereken desteği ve cesareti verecektir. Siz ve eşiniz muhtemelen benzer hedeflere sahip olacaksınız ve bu hedeflere ulaşmak için çok çalışacaksınız.

Bekarsanız, bekarlığın tadını çıkarabilirsiniz. Tılsım Dokuzlusu aynı zamanda bağımsız, güzel, şık ,zarif ve olgun bir kadınla ilişkiyi gösterebilir. Veya bu özellikleri kendiniz göstereceğiniz anlamına gelebilir.

Durum ne olursa olsun, Tılsım Dokuzlusu kartı tarafından temsil edilen bir bayanla ilişki kurmak isteyen herkes, onun saygısını ve sevgisini kazanmak için çok çalışmak zorunda kalacak. Bu kart Ayrıca hamileliği veya doğumu gösterebilir, bunu onaylamak için destek kartlarına bakın.

Para ve Kariyer 

 
Tılsım dokuzlusu başarı, refah ve ödülü gösteren iyi bir karttır. Kariyerinizde, elde ettiğiniz başarının tadını çıkarabileceğiniz bir döneme gireceksiniz. Eğer kendinize ait bir işletmeniz varsa bu kart, işletmenizin gelişeceği ve çok fazla kâr edeceğiniz bir noktaya geleceğini ya da geldiğini gösterir.

Bulunduğunuz konuma ulaşmak için çok çalıştınız ve şimdi tadını çıkarma zamanı.

Tılsım dokuzlusu, olgun insanlar için emekliliği gösterebilir. Mali anlamda bolluğu, bağımsızlığı, istikrarı ve güvenliği temsil eden iyi bir alamettir.

Eğer yatırım yaptıysanız, meyveleri toplama zamanı yaklaşmış olabilir. Ticari girişimlerinizden oldukça kâr elde edeceksiniz. Bu Küçük Arkana kartı göründüğünde yüksek bir servetin keyfini çıkarabilirsiniz. Bu kart ayrıca bir mülk, bir ev veya arazi satın almayı da ifade edebilir. 

Sağlık 

 
Sağlığınızı  yaşam tarzınızı veya zindeliğinizi geliştirmeye çalışıyorsanız ya da hastalık veya yaralardan kurtulmaya çalışıyorsanız, tılsım dokuzlusu kartı sabır ile elde edilen başarıyı gösterdiğinden iyi bir karttır.

Bu kart ayrıca hamilelik veya doğum gösterebilir veya olgun kadınlar için menopoza işaret edebilir.


Ters Tılsım Dokuzlusu


TERS: Bağımsızlık / istikrar / güvenlik, pervasız harcama, riskli yatırımlar, çok sıkı çalışma, para için evlenme, zina, sahtekârlık, aldatma, hırsızlık, maddi kayıp, dolandırıcılık, başarısızlık, öz disiplin eksikliği, zarafet eksikliği, aşırı hoşgörü, üreme sorunları.

Ters Tılsım Dokuzlusu bağımsızlık, özgürlük, güvenlik ve istikrar eksikliğini gösterebilir. Ters Çıkan bu küçük arkana kartı, çaba göstermeden ödül beklemeyi de gösterir.

Ters tılsım dokuzlusu ayrıca  mal ve mülk sevgisinin gerçek mutluluk getirmeyeceğini ve bunlara odaklanan insanların ucuz ve sığ göründüğünü hatırlamanız konusunda sizi uyarır.

Ayrıca bu kartta bir sahtekârlık veya aldatmaca unsuru vardır, bu yüzden diğerlerine dürüstlükle muamele ettiğinizden veya diğerlerinin sahtekârlığına karşı dikkatli olun.

Ayrıca, kendini kontrol etme eksikliğini gösterebileceğinden, aşırılıktan kaçınmaya dikkat edin.

Ters Tılsım Dokuzlusu , aynı zamanda zarafet veya stil eksikliğini de gösterir. Paraya aç, yüzeysel, aldatıcı, pervasız, güven ve olgunluktan yoksun bir kadını temsil edebilir.

Ters - Aşk ve İlişkiler 


Eğer bir ilişkiniz varsa, istikrar ve güven eksikliğini gösterebilir. Bu kart aşktan ziyade para ve statü için evlenenler için sıklıkla çıkar. Ters çıkan bu kart  sizin ve eşinizin sadece maddiyata odaklandığını ve gerçekten önemli olan şeyleri görmeniz için birbirinize dönmeniz gerektiğinin bir işareti olabilir.

Bekarsanız, romantik olarak sizinle ilgilenmek yerine servetiniz veya statünüz için sizi isteyen biri tarafından kandırıldığınızı gösterebilir. Bu Küçük Arkana kartı, materyalist, yüzeysel ve ucuz birine işaret edebilir. Bu kişi zarif biri değildir. Bu kart aynı zamanda zinayı da gösterebilir. Zenginseniz, kime güvendiğiniz konusunda dikkatli olmanız gerekir. 

Ters-Para ve Kariyer 

 
Ters tılsım dokuzlusu çaba eksikliğinden dolayı başarısızlığı gösterebilir. Eğer çalışmaya hazır değilseniz, başarı beklemeyin.

Alternatif olarak, çok fazla çalışıyor veya kariyeriniz için çok fazla çaba harcıyor olabilirsiniz. Eğer çalışıyorsanız, güvenliğinizi gözden geçirmeniz gerektiğinin bir göstergesi olabilir.

Bu küçük arkana kartı ters çıkarsa dolandırıcılığı ve hırsızlığı gösterebilir, bu nedenle kime güvendiğinize çok dikkat edin, imzalamadan önce tüm sözleşmeleri kontrol edin ve güvenlik bilincine sahip olun.

Ters Tılsım Dokuzlusu parasal açıdan mali bağımsızlık, istikrar veya güvenlik eksikliğini de temsil edebilir. Riskli anlaşmalar yapmak istiyorsanız, bu kart size tekrar düşünmenizi söyler. Bu kart ayrıca, hızı şekilde zengin olmak için riskli yatırımlar yapmamanız konusunda sizi uyarır, çünkü sizi kandırabilirler.

Sağlık 


Ters çıkan bu kart kürtaj, düşük veya üreme sorunlarının bir göstergesi olabilir, ancak bunu onaylamak için destek kartlarına bakmanız gerekir.

Lütfen Yorum Yapmadan Önce bir dakikanızı ayırarak Yorum Politikası sayfamızı ziyaret ediniz.
EmoticonEmoticon