TILSIM KRALİÇESİ

tilsim-kralicesi-tarot-karti-anlami-ters-duz

TILSİM KRALİÇESİ


DÜZ: Cömert, sevecen, besleyici, iyi, anlayışı, pratik, rahatlatıcı, konuksever, mantıklı, lüks, Olgun kadın, iş kadını, cömert, sadık, refah, başarı, ev kadını, mantıklı, pratik, anlamsız, nazik, misafirperver, besleyici, şifacı, harika anne.

Anlamı 

Tılsım Kraliçesi yüksek sosyal statü, refah, zenginlik, lüks, başarı ve maddi bağımsızlığı temsil eder. Bu küçük arkana kartı, meselelere mantıklı ve pratik bir şekilde yaklaşmanızı ve kendinize hedefler koymanızı söylüyor. 

Tılsım Kraliçesi cömert, zengin, bağımsız ve olgun bir kadın veya kadınsı kişiyi temsil eder. Yüksek sosyal statüye sahiptir. Hoş, çekici, sadık, sosyal, organize ve pratiktir. O harika besleyici bir anne ve iyi bir aşçı ya da hostes olabilir. Bu insan evinde hoş karşılanır, iş yerinde güvende olur ve ona güvenirler.  Boğa, Başak veya Oğlak burçlarının uğurlu saatinde doğanlardan çıkar.

Tılsım Kraliçesi, manevra yapmanıza ve hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olabilecek anne figürünü temsil eder. Sadece sevgi göstermekle kalmayacak, aynı zamanda zavallı ve şaşkın göründüğünüzde size yol gösterecektir. Onun tavsiyesi ile riskli finansal kararlar alabilirsiniz.

Aşk Anlamı 


Eğer bir ilişkiniz varsa, Tılsım Kraliçesi ilişkinizde kendinden emin ve güvende hissedeceğinizi gösterir. Siz ve eşiniz hayattaki en güzel şeylerin tadını çıkarıyor olmalısınız. Örneğin lüks bir otelde hafta sonunuzu geçirmek gibi bir miktar lüksün tadını çıkarabilirsiniz. Bu kartın sahibi kibar, kendine güvenen, cömert, pratik, sadık, besleyici ve misafirperver olacaktır. 

Tılsım kraliçesi harika bir anne, büyüleyici bir hostes ve iyi bir ev kadınıdır. O, diğer kadınların imrendiği kadın türüdür. 

Bekarsanız,  bir partner seçerken çok fazla seçici olabileceğinizi gösterir. Bu başarı seviyesine ulaşmak için çok çaba sarf ettiniz ve sağlam, istikrarlı bir ilişki istiyorsunuz. Seçtiğiniz herhangi birinin en azından sizinle aynı seviyede olması ve hayatınızı zenginleştirmesi gerekiyor.

Kariyer Anlamı 


Tılsım Kraliçesi  işinde pratik, yetenekli ve organize olduğu için, kariyer anlamında iyiye alamettir. Bu kart başarılı bir kadına işaret eder ya da bu tarzda bir iş ortağınız olabilir. Bu iş ortağınız, kariyerinizde veya iş girişimlerinizde size yardımcı olacak bir kadın olabilir. Onun tavsiyelerini dinleyin, sizi doğru şekilde yönlendirecektir. Tılsım kraliçesi parasal anlamda refah, başarı, servet ve finansal bağımsızlığı gösteren güçlü bir alamettir. Hayattaki güzel şeylerin tadını çıkarabilirsiniz.

Para Anlamı 


Tılsım Kraliçesi başarı ve maddi güvenlik sunar. Zorluklardan sonra rahatınız için ihtiyacınız olan her şeye sahip olduğunuzu görebilirsiniz.

Ters Tılsım Kraliçesi


TERS: Bencil, dağınık, kıskanç, güvensiz, açgözlü, materyalist, zengin koca avcısı, hoşgörüsüz, kendini beğenmiş, olgunlaşmamış, aşırı hırslı, kötü ruhlu, sığ, Sosyopat, kıskanç, kötü, kontrolden çıkmış, aşırı kilolu / sağlıksız, sadakatsiz, dolandırıcı, dağınık, yoksul, iddialı, sıkıcı, ihmalkar, manipülatif, büyücü, kötü anne, tehlikeli

Ters Tılsım Kraliçesi yoksulluk, başarısızlık, bağımlılık ve kontrolü kaybetmeyi temsil eder. Bu Küçük Arkana kartı, eğer ayaklarınızı yere basmazsanız değer verdiğiniz her şeyi kaybedebileceğiniz konusunda sizi uyarır. 

Bu kart kötü ruhlu, maddeci, şımarık ve iddialı bir kadını veya kadınsı bir kişiyi temsil edebilir. Bu kişi, sahiplenici, kıskanç, istediği şeyi elde etmek için baskı kuran manipülatif bir sosyopat olabilir. Çevresi tarafından hoş görünmeyen, dağınık, tembel, sıkıcı ve kötü bir kadını temsil edebilir.

Öte yandan büyüleyici ve hoş görünebilir, ancak bu çekiciliğinin altında sadakatsizlik, kötülük, kaos ve tehlikenin uğursuz tonları vardır. 

Ters Tılsım Kraliçesi aldatan bir kadını veya bir f*hişeyi temsil edebilir. Küfürbaz bir anne, kötü bir aşçı veya dikkatsiz bir hostes olabilir. Materyale odaklanması, onu açgözlü hale getirir. Bu tür insanlar Boğa, Başak veya Oğlak burçlarının uğursuz saatinde doğanlardan çıkar. Burcu boğa başak ve oğlaktır.

Ters Aşk Anlamı 


Eğer bir ilişkiniz varsa Ters Tılsım Kraliçesi, ilişkinizde kıskanç ya da güvensizliğe işaret edebilir. Alternatif olarak, kıskanç, manipülatif, sığ, şımarık, sosyopat ve dolandırıcılığa işaret edebilir. Bu kişi İlgisiz ve Küfürlü bir anne olabilir. Bekarsanız, sağlıklı bir ilişki kurabilmek için kendinizi geliştirmeniz gerekebileceğini gösterir. 

Ters Kariyer Anlamı


Ters tılsım kraliçesi dağınık, kaotik, kontrolden çıkmış ve güvenilmez olduğu için iyiye alamet değildir. Bu sizi temsil ediyorsa kendinizi toparlayıp çalışmalara başlamanız gerekir, aksi takdirde kendinizi ciddi sıkıntıda bulacaksınız. Potansiyel bir iş ortağını temsil ediyorsa, kesinlikle o kişiden vaz geçin! Alternatif olarak, aşırı hırslı veya tehlikeli birini temsil edebilir. Bu, çalışma ortamınızdaki biriyse, arkanızı kollayın! Mali anlamda yoksulluğu temsil ettiği için iyiye alamet değildir. Bu kart Aşırı materyalist, şımarık ve sığ birini temsil eder.