TILSIM SEKİZLİSİ

tilsim-sekizlisi-ters-duz-anlami

DÜZ: Yeni iş, serbest meslek, iş kurma, ticaret, itibar, işçilik, kalite, ustalık, uzmanlık, sıkı çalışma, taahhüt, özveri, konsantrasyon, başarı, hırs, güven, maddi güven, sonuçlar, ödüller, hedeflere ulaşmak, verimlilik, burs, nitelik

Tılsım Sekizlisi Tarot Anlamı 


Tılsım Sekizlisi sıkı çalışma, bağlılık, gayret ve özveri anlamına gelir. Sıkı çalışmanızın sonucu olarak, hedeflerinize ulaşacak ve ödülünüzü alacaksınız.

Bu Küçük Arkana kartı metodik şekilde hedefinize kilitlendiğinizin ve başarana kadar devam edeceğinizin göstergesidir.

Şu anda üzerinde çalıştığınız proje sıkıcı, sıradan ve hatta acımasız görünebilir, ancak büyük bir başarı elde etmenin eşiğindesiniz, bu yüzden asla pes etmeyin.

Şu anda öğrendiğiniz beceriler ilerleyen zamanlarda size yardımcı olacak ve başarılarınızın sonucu olarak hırs ve özgüvenle dolacaksınız.

Aşk ve İlişkiler


Eğer bir ilişkiniz varsa ilişkinize çok fazla özveri ve bağlılık gösterdiğinizin işaretidir. Verdiğiniz çaba işe yarayacak ve ilişkiniz iyi yönde ilerleyecek.

Bu Küçük Arkana kartı, sizin ve partnerinizin hedeflerinize ulaşmak için doğru yolda olduğunuzu gösterir. Ayrıca, ailenizin geleceğini güvenceye almak için çok çalıştığınızı gösterebilir. Bu iş yükünü ailenizle zaman geçirerek dengelediğinizden emin olun.

Bekarsanız, aynı hataları tekrarlamaktan kaçınmak için, geçmiş ilişkilerinizden öğrendiklerinizi gözden geçirmeniz için bir uyarıdır. Bu kart Ayrıca çıraklık döneminden geçtiğinizi gösterebilir.

Para ve Kariyer


Tılsım Sekizlisi yeni bir işe işaret ettiği için iyiye alamettir. Aynı şekilde, serbest meslek, iş kurma, ticaret ve başarı anlamına gelen bir karşılama kartıdır.

Tılsım Sekizlisi Bir kariyer değişikliği planınız yoksa bile başarı ve hedeflere ulaşmayı gösterdiği için iyiye alamettir.

Kendinizi işinizde bir ustalık seviyesine ulaşırken veya alanınızda uzmanlaşırken bulabilirsiniz.

Öğrenciyseniz burs almaya işaret edebilir. Zaten çalışıyorsanız işinizin kalitesi ve işçiliğiniz size büyük bir itibar kazandıracak. Bu itibar, sıkı çalışma, özveri ve gayretle gerçekleşecektir.

Mali açıdan oldukça rahat olmalısınız. Bu kart aynı zamanda ihtiyacı olanlara sadaka vermeniz gerektiğine işaret eder.

Sağlık


Tılsım Sekizlisi  iyileşmek veya zindelik kazanmak için çok çalıştığınızı gösterebilir. Sağlığınıza ve vücudunuzun neye ihtiyaç duyduğuna dikkat ediyorsunuz ve çok fazla öz disiplinlisiniz.

Bu sizi eskisinden daha sağlıklı ve güçlü hissettiriyor olmalı. Bu kart manevi bağlamda içsel bilgeliğe sahip olduğunuzu gösterir. 


Tılsım sekizlisi Ters 


TERS: Sıkıcı iş, başarısızlık, çaba eksikliği, güven, bağlılık, hırs, kalitesiz işçilik, acele yapılan iş, kötü itibar, dikkatsizlik, kötü konsantrasyon/verimlilik, sıradanlık, mali güvensizlik, dolandırıcılık, fazla para harcama, borç, tembellik , işkoliklik, materyalist bakış.

Tılsım Sekizlisi Ters  tembellik, dikkatsizlik, çaba eksikliği veya düşük konsantrasyonu gösterebilir. Alternatif olarak, materyalist bakışınızla aşk hayatınızı, aile hayatınızı veya ruhunuzu ihmal edersiniz.

Tılsım Sekizlisi Ters, başarmak istediğiniz şeye odaklanmadığınızı veya hedeflerinize ulaşmak için gerekeni yapmadığınızı gösterir.

Kendinize hedefler koymaya çalışın, gerçekte neyi başarmak istediğinize öncelik verin ve işe koyulun. Hırs, saygı ve güven eksikliği bu Küçük Arkana kartının ters özellikleridir.

Aşk ve İlişkiler Ters


Tılsım Sekizlisi Ters çıktığında, Eğer bir ilişkiniz varsa  yeterince çaba göstermediğinize işaret edebilir ve ilişkinizi sürdürme konusunda tembel davranıyor olabilirsiniz.

Bunun sebebi iş kolik olmanız olabilir. Eşinizin sizi takdir etmesi için çaba göstermeniz gerekebilir..

Bekarsanız yeni insanlarla tanışmak konusunda öz güveninizin olmadığını gösterebilir. Ayrıca, yeni insanlarla tanışmak için çaba sarf etmiyor olabilirsiniz. Bu durum kaygılı hissetmenize neden olabilir.

Yine, işinize çok fazla odaklandığınızı ve romantik tarafınızı ihmal ettiğinizin bir göstergesi olabilir.

Özel biriyle tanışmak istiyorsanız hayatın romantik tarafına biraz ağırlık vermeniz ve gözlerinizi açmanız gerekecektir.

Lütfen Yorum Yapmadan Önce bir dakikanızı ayırarak Yorum Politikası sayfamızı ziyaret ediniz.
EmoticonEmoticon