TILSIM YEDİLİSİ

tilsim-yedilisi-tarot-karti-anlami-ters-duz-anlami


DÜZ: Hasat, ödüller, sonuçlar, ödemeler, fikirlerin tezahürü, miras, gebelik, beslenme, azim, sabır, planlama, çıkmazlar, emeklilik, başladığı işi bitirmek

Tılsım Yedilisi Anlamı 


Tilsim yedilisi , çok sıkı çalıştığınızı gösterir ve çalışmalarınız yakında meyvelerini verecektir. Eğer bir konuda endişeniz varsa, bu kart başarının çok yakın olduğunu hatırlatır! Yakında ödüllerinizi toplamaya başlayacaksınız.

Tılsım Yedilisi ayrıca, yaşamınızı garantiye almak için bir şeyleri stoklayacağınızı gösterebilir. Tilsim yedilisi fikirlerin, hırsların veya hedeflerin tezahürünü temsil eder, bu yüzden ulaşmak istediğiniz şeylere odaklanmak ve hedeflerinizi gerçekleştirmek için harika bir zaman. Ayrıca bu kart, hasat, planlama, sabır ve başladığınız işi bitirme kartıdır. 

Tılsım Yedilisi Aşk Anlamı 


Eğer bir ilişkiniz varsa, partnerinizle birlikte bazı hedeflerinizi gerçekleştirmek üzere olduğunuzu temsil eden çok iyi bir karttır. Siz ve partneriniz, ilişkiniz için çok çaba harcıyorsunuz ve çok yakında bazı olumlu gelişmeler olacak. 

Bir ev ya da araba satın almak veya düğün, nişan gibi hedefleriniz varsa, bu hedefiniz kısa süre sonra gerçekleşebilir. Tılsım yedilisi hedeflerinize kısa süre sonra ulaşacağınızı hatırlatan iyi bir karttır. Bu kart Ayrıca hamileliğe işaret edebilir.

Bekarsanız,
geçmiş bir ilişkiye tekrar geri dönmeyi gösterebilir. Şimdi bunu yapmak için harika bir zaman.

Tılsım yedilisi karar verdiğiniz bir konuda biraz sabırlı olmanızı söyler. Yaptığınız şeye devam edin ancak sabredin.

Para ve Kariyer 


Tilsim Yedilisi sıkı çalışmayı ve ödül almayı temsil ettiği için iyiye alamettir. Bu kartı gördüyseniz işleriniz yolunda olmalı. Olmasa da yoluna girecektir.

Bu kart  amaçların, hedeflerin ve hırsların tezahürünü ifade eder; Bu nedenle hedeflerinize odaklanmak ve kariyerinizi değerlendirmek için harika bir zaman. Fakat hangi yönde ilerleyeceğiniz konusunda bir çıkmazda olabilirsiniz. Bu kart bir planlama ve sabır kartıdır. Tılsım yedilisi aynı zamanda birinin emekliliğe yaklaştığını da gösterebilir. 

Bu kart Büyüme anlamına geldiği için iş dünyanız için iyi bir göstergedir.

Tılsım yedilisi, kâr ve yatırım getirilerini temsil ettiği için para yönünden iyiye alamettir. Ödüller, bonuslar ve avantajlar çok uzakta değil.

Bu kart Ayrıca büyük bir miras anlamına da gelebilir.

Sağlık 


Tılsım yedilisi sağlık açısından genellikle iyiye işaret eder. Sağlığınızı düzeltmek istiyorsanız bu küçük arkana kartı yaşam standardınızı değerlendirmek için iyi bir zaman olduğunu söyler.

Tılsım yedilisi, hedeflerin tezahürünü temsil ettiği için  kilo vermek, formunuzu geliştirmek, kötü bir alışkanlığı bırakmak veya diyet yapmak istiyorsanız, enerjinizi bu hedeflere odaklamak için harika bir zamandasınız.

Bu kart Aynı zamanda gebeliği ifade edebilir ve bazen beslenme ve büyümeyi işaret ettiği için olumlu bir karttır.

Tılsım Yedilisi Ters


TERS: Tembellik, kumar, amaçsızlık, işleri yarım bırakmak, ertelemek, çaba sarf etmemek, nakit para sorunları, aksilikler, gecikmeler, sabırsızlık, hayal kırıklığı, emeklilikte yaşa takılma, ödül eksikliği, işkoliklik, plan değişikliği.

Tılsım yedilisi ters, kumara karşı bir uyarı niteliğindedir. Bu kart genel olarak kumarbaz olan birini temsil edebilir. Bu kişi bir oyunda evini ve arabasını kaybedecek duruma düşebilir. Kumar sadece masada oynanmaz. Hayat ve ilişkiler de bazen kumara dönüşebilir.

Bu kart ters çıkarsa, Yüz kızartıcı durumlara düşmeden önce size bir uyarıdır. Ayrıca verimliliğinizi ve öz disiplininizi kaybettiğinize işaret edebilir. Aynı zamanda piyango ya da yasa dışı bir bahis oyununa çok miktarda para yatırmak ve kaybetmek anlamına gelebilir.

Kendinizi gözden geçirmek için geç değil!

Başarıya giden yol azim ile döşenmiştir. Göz alıcı veya gösterişli şeyler, doğru atılan adımların yerini alamaz. Bunu anlamadıysanız, belki de yanlış yöne gidiyorsunuz veya yeterince güçlü değilsiniz.

Tılsım yedilisi ters, az bir ücret karşılığında çok fazla çalıştığınıza işaret edebilir. Ayrıca işkolik olduğunuzu da gösterebilir. 

Başkaları istediklerini kolayca elde ederken, emeklerinizin karşılığını alamıyormuş gibi hissedebilirsiniz.

Alternatif olarak bu küçük arkana kartı, çaba eksikliği, erteleme, tembellik veya amaçsızlığı temsil edebilir. Bu kart aynı zamanda plan eksikliği anlamına da gelebilir.

Tılsım yedilisi ters aksilikler, gecikmeler, hayal kırıklıkları, sabırsızlık ve başladığınız işi bitirmemek anlamına gelir.

Aşk ve İlişkiler- Ters


Eğer bir ilişkiniz varsa kötü giden bir ilişkiyi temsil ettiği için iyi bir kart değildir. Ayrıca, birbiriniz için yeterince çaba göstermediğinizin bir işareti olabilir.  Şu anda iş, para ve diğer faktörlere çok fazla odaklanmış olabilir ve birbiriniz için yeterli zaman ayırmayabilirsiniz, bu da bağlantı kopukluğuna yol açabilir.

Ayrıca, ilişkinizin istediğiniz gibi ilerlememesi, sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Sorun ne olursa olsun, hayatınızdaki önemsiz şeyleri elemeniz ve ilişkinize yeniden odaklamanız gerekir.

Birlikte yaptığınız planları yeniden gözden geçirmeli ve nereye varmak istediğinize karar vermelisiniz.

Bekarsanız, kariyerinize ve maddi zenginliğe aşırı odaklanacağınızı ve aşk hayatınıza zaman ayırmayacağınızı gösterebilir. Ya da aşk hayatınızın istediğiniz şekilde ilerlememesi sizi hayal kırıklığına uğratabilir.

Hayalinizdeki erkek ya da kadın gelip sizin kapınızı çalmayacak, o yüzden dışarı çıkıp yeni insanlarla tanışmak için çaba sarf etmeniz gerekiyor.

Lütfen Yorum Yapmadan Önce bir dakikanızı ayırarak Yorum Politikası sayfamızı ziyaret ediniz.
EmoticonEmoticon