Büyücü Tarot Kartı

Büyücü


Büyücü Tarot kartı Her zaman yaratma ve yok etme gücüne sahip olduğunuzu ve bunları yapıcı bir şekilde güvenle ve bilgeli bir şekilde kullanacağınızı söyler. Şimdi bir hedef belirleyin ve her şeye güvenin. Aklınızda ne varsa size gelecektir. Hayatınız kontrolünüz altında ve onunla ne yapmak istediğinize siz karar verirsiniz. Büyücü Tarot kartı size cesur olmanızı, Tanrı tarafından size verilen bilgeliği ve gücü kullanmanız gerektiğini söyler ve hayatınızdaki farkı görürsünüz.


Düz:
Tezahür, beceriklilik, güç, ilham veren eylem

Anlamı


Büyücü kartı yeni başlangıçların ve fırsatların kartıdır. Bu kart Merkür gezegeniyle ilişkilendirilir. Bir kolu Evrene doğru, diğeri yeryüzüne dönük olacak şekilde duruyor. Konumu, ruhsal alemlerle maddi alemler arasındaki bağlantısını temsil eder. Büyücü bu ilişkiyi fiziksel alanda hedeflerini yaratmak ve göstermek için kullanır. O enerjiyi maddeye dönüştüren kanaldır. Büyücü cübbesi saflığı simgeleyen beyazdır ve pelerini kırmızıdır, dünyevi deneyimi ve bilgiyi temsil eder.

Önündeki masada Tarot takımlarının dört sembolü - bir bardak, beş köşeli yıldız, kılıç ve asa - her biri dört elementten birini simgeliyor - su, toprak, hava ve ateş. Ayrıca, var olma niyetini göstermesi için gereken tüm araçlara (ve öğelere) sahip olduğunun bir işaretidir. Başının üstünde sonsuzluk sembolü var ve belinin etrafında kendi kuyruğunu ısırmış bir yılan var - her ikisi de sınırsız potansiyele erişimi olduğunu gösteriyor. Ve ön planda, fikirlerinin ve isteklerinin çiçek açmasını ve meyvesini simgeleyen bir dizi yeşillik ve çiçek var.

Büyücü Tarot Kartı , hayallerinizi gerçekleştirmek için ihtiyacınız olan araçları, kaynakları ve enerjiyi getirir. Cidden, şu anda ihtiyacınız olan her şey parmaklarınızın ucunda. Arzularınızı tezahür ettirmek için ruhsal (ateş), fiziksel (toprak), zihinsel (hava) ve duygusal (su) kaynaklarına  sahipsiniz. Ve onları manevi ve dünyevi alemlerin enerjisiyle birleştirdiğinizde, güç merkezi olacaksınız! Anahtar, bu araçları sinerjik olarak bir araya getirmektir, böylece yarattığınız şeyin etkisi daha güçlü olur. 

Şimdi, yakın zamanda tasarladığınız bir fikir üzerinde ilerlemek için mükemmel bir zaman. Tohum filizlendi ve harekete geçmeye ve niyetinizi meyve vermeye çağırıyorsunuz. Yaşam yolunuz boyunca topladığınız beceri, bilgi ve yetenekler sizi şu anda bulunduğunuz yere götürdü ve bunu bilseniz de bilmeseniz de fikirlerinizi gerçeğe dönüştürmeye hazırsınız.

Harekete geçmeden önce ne yaratacağınıza dair net bir vizyon oluşturmalısınız. Ego tarafından motive olmak yeterli değildir (para, statü veya şöhret) - hedefleriniz ve niyetleriniz arasında bir ruh bağlantınız olması gerekir. Güçlü, yaratıcı bir varlıksınız ve bu, Yüksek Benliğinizi en çok istediğiniz geleceği yaratmak için günlük eylemlerinizle uyumlu hale getirme fırsatınızdır.

Büyücü sizi harekete geçmeye çağırıyor. Dikkat ve yoğun konsantrasyona ihtiyacınız olacak. Sizi hedefinize doğru götürecek Bir şeye odaklanın. Göreve bağlılık esastır, bu nedenle odağınızı ulaşmak istediğiniz şeyden uzaklaştırabilecek dikkat dağıtıcı unsurları bırakın. Yolda kaldığınızdan ve görevlerinizi yerine getirdiğinizden emin olmak için planlamanızda metodik olun.


Büyücü ters gelirse 

TERS: Manipülasyon, zayıf planlama, kullanılmayan yetenekler

Tezahür ettirmek istediğiniz şeyi keşfettiğinizi,  ancak henüz harekete geçmediğinizi gösterir. İhtiyacınız olan her şeye sahip olduğunuzdan emin değilsiniz ve nasıl yapılacağından emin olamayabilirsiniz. Eğer tezahür ettirmeyi düşündüğünüzle ilgilenirseniz, Evren nasıl yapılacağını söyler. Sezgilerinizle uyum sağlayın ve ortaya çıktıkan fırsatlara dikkat edin. Bunlar sizi hedefinize yaklaştıracak küçük kırıntılar gibidir.

Zaten hedefinize göre hareket ediyorsanız, Ters Büyücü  ilerlemeyi veya başarıyı görmeye çalıştığınızın bir işareti olabilir. Çeşitli faktörler iş başında olabilir. Belki bir fikriniz var ama onu tezahür ettirmek için ne yapacağınızı bilmiyorsunuz. Belki de istediğiniz sonuç konusunda net değilsiniz, böylece çabalarınız yanlış yönlendirilmiş veya odaklanmamıştır. Belki "nedeninizle" temasınızı yitirdiniz, ya da yeterince zorlayıcı değildi ve şimdi hedefi tamamlama motivasyonunuz yok. Ya da belki de Evren size “Dur! Geri dön!" diyor.

Ters Büyücü En kötü ihtimalle, hırs, manipülasyon ve hile anlamına gelir.

Ters Büyücü birçok beceri, yeteneğe  sahip olduğunuzu gösterir, ancak gerçek potansiyeliniz maksimize edilmez. Verecek daha çok şeyinizin olduğunu fark edebilirsiniz. Ya da belki bir konuda harika olduğunuzu biliyorsunuzdur, ancak kendinize bu beceriyi keşfetme ve geliştirme fırsatı vermediniz. 

Bu yetenekleri kullanmanıza engel olan nedir? En yüksek potansiyele ulaşmanız için nelerin değişmesi gerekir? Bu sorular üzerinde yoğunlaşın.

Lütfen Yorum Yapmadan Önce bir dakikanızı ayırarak Yorum Politikası sayfamızı ziyaret ediniz.
EmoticonEmoticon