2022 Kış Modasına Göre Bayanların Trendleri Neler Olacak? 2022 Kış Bayan Modasına Uyan Kombinler Nasıl Olacak?

 

        Her mevsim değişik renkler ve kıyafetler moda olur ve bu moda kıyafetler yapılan gösterişli defilelerle sergilenir. Modayı yakından takip edenler de bu defilelere göre moda trendlerini belirler ve kıyafetlerini bu moda trendlerine göre kombinler. Peki bu kış bayan kış modasında trendler neler olacak? Ve bu trendleri bayanlar nasıl kombinleyebilecek?

Deri ve kovboy çizmelerini kombinleyerek cool bir görünüm sağlayın

Bu sene deri kıyafetler bayanlar arasında çok moda olacak. Bu deri kıyafetleri bayanlar ister deri mont ya da isterlerse deri bayan pantolon şeklinde kullanacak. Hanımlar deri mont ya da deri pantolonlarını değişik modellerdeki kovboy çizmeleriyle kombinleyerek cool bir görünüm sağlayabilecek. 

Aynı renk modasını Oversize Paltolarla kombinleyin 

Geçen yıllarda başlayan aynı renk modası 2022 kışında da devam edecek. Aynı renkte bir tunik ve aynı renkte pantolon ya da etekle oluşturulan aynı renk trendini, bu kışın diğer bir trendi olan oversize paltolarla kombinleyerek rahat bir  görünüm yakalayabilirsiniz. Ama aynı renk modasında siyah yerine yeşil ve gri gibi bu kışın moda renklerini tercih etmeyi unutmayın. 

Trençkotlarınızı sivri yakalı gömleklerle kombinleyip şıklığı yakalayın. 

Değişik renk ve modellerdeki trençkotlarda bu kışın trendleri arasında yer alacak. Hanımlara çok yakışan uzun trençkotlarınızı gene bu kışın modası olan sivri yakalı bayan gömlek ve pantolonla kombinleyerek çok daha şık bir görünüm elde edebilirsiniz. 

Ayak bileklerine kadar uzanan paltolarınızı ve dev çantalarla kombinleyin 

Bu kış sadece oversize paltolar moda olmayacak. Aynı zamanda ayak bileklerine kadar uzanan paltolarda çok trend olacak.Bu paltolar hanımları hem sıcak tutacak hem de bu senenin diğer bir trendi olan dev çantalarla kombinlendiğinde hanımlar tam bir trendsetter olacak. 

Büyük düğmeli kıyafetlerinizi birlikte kombinleyin

Bu Kış özellikle pantolonlarda ve gömleklerde büyük düğmeler görülecek.Büyük düğmeli gömleklerle büyük düğmeli pantolonları birlikte kombineleyerek hem değişik bir tarz yaratmış hem de modayı da takip etmiş olursunuz. Bu kışın trend renkleri;gri,sarı,yeşil ve mavi olacak.Kıyafetlerinizi trendlere göre kombinlerken bu renkleri kullanırsanız 2022 kışına damga vurabilirsiniz. Kışlık alışverişleriniz için kapıda ödeme giyim imkanı veren yeni sezonda yeni çeşitleri ve uygun fiyatları ile dikkat çeken ModaLYRA.com'a göz atabilirsiniz.

Lütfen Yorum Yapmadan Önce bir dakikanızı ayırarak Yorum Politikası sayfamızı ziyaret ediniz.
EmoticonEmoticon