Kameraya Yakalanan Unutulmaz Son Anlar

 1. MH17 Uçuşunda Aile Fotoğrafı

Dave Hally, 17 Temmuz 2004 tarihinde Ukrayna-Rusya sınırı yakınlarında düşürülen MH17 uçağına binmeden önce eşi ve 4 yaşındaki kızının son bir fotoğrafını çekti. 283 yolcu ve 15 mürettebatın tamamı kazada öldü.




2. Bataclan Konser Salonu

13 Kasım 2015'te rock grubu  Eagles of Death Metal , Paris, Fransa'daki Bataclan Konser Salonu'nda konser verecek. Yukarıdaki fotoğrafın çekilmesinden birkaç dakika sonra, intihar yeleği giyen üç maskeli silahlı adam binaya baskın yaptı ve rastgele ateş etmeye başladı. Saldırı sonucunda 89 kişi öldü ve 200'den fazla kişi yaralandı.


3. Kaçak Yolcu

On dört yaşındaki  Keith Sapsford , Avustralya'nın Sidney kentinden Tokyo, Japonya'ya doğru yola çıkan bir jet uçağıyla otostop çekmeye çalıştı. Sapsford, kalkıştan saatler önce tekerlek kuyusunun içine saklanmayı başardı. Kalkıştan sonra kapı mekanizması tekerleği geri çekmek için açıldı ve Sapsford'un 200 fit düşerek ölmesine neden oldu. Amatör bir fotoğrafçı, olayı havalandıran uçakları fotoğraflıyordu.


4. 1986 Challenger Crew Final Anları

Bu, Challenger mürettebatının tam da uzay mekiğine binmek üzereyken çekilmiş son fotoğraflarından biri. Fırlatıldıktan yaklaşık 73 saniye sonra, uzay mekiğinin parçalanmasına neden olan bir yakıt tankı patladı. 7 Mürettebat üyelerinin hepsi  öldü.



Lütfen Yorum Yapmadan Önce bir dakikanızı ayırarak Yorum Politikası sayfamızı ziyaret ediniz.
EmoticonEmoticon