2 Ekim 2020 Günlük Burç Yorumları - 2 Ekim Burç Yorumu Fal

 2 Ekim 2020 Günlük Burç Yorumları



Koç Burcu


Bugün durup düşünürseniz, hayatınızın en büyük savaşının irade savaşı bulunduğunu anlayacaksınız. Doğrusu bugün bir çatışmayla karşılaşırsanız, bunu aklınızda bulundurun. Beyin gücünüzü tek bir hedefe odaklayabilirseniz, sizi durdurabilecek asla bir şey yoktur. Sırf barışı korumak için uzlaşmayı kabul etmeyin. Fikirleriniz doğrultusunda ilerleyin. Hissettiğiniz tüm güveni gösterirseniz, İnsanlara esin vereceksiniz.

Boğa Burcu


2 EKIM 2020: "Çok geç" diye bir şey yok. İşlerin istediğiniz şeklinde gitmediğini görürseniz, ilerlemeyi durdurun. Direksiyonda olmasanız bile fikrinizi dile getirme ve alternatif bir rota önerme hakkına beceriye sahipsiniz. Bugünden itibaren, iş ve finansal konular söz mevzusu olduğunda kendinize çok daha fazla kredi vermeniz gerekiyor. Kesinlikle daha güçlü bir irade gücü kullanabilmenize rağmen, doğru yoldasınız. Kimsenin size aksini söylemesine izin vermeyin.

İkizler Burcu


2 EKIM 2020: Boş vakit mevzusunda herkes senin kadar şanslı değil. Depresif ruh halinden kurtulmak için bir şeyler yapmayı dene. Kendi başına eğlenebileceğin keyifli bir maceraya ihtiyacın var. Kendine güzel bir akşam yemeği ayarlayabilirsin. Sonsuza dek izlemek istediğin o yabancı filmi izle. Köpük banyosu yap. Ne yaparsan yap, ekstra zamanını kendini tedavi etmek için kullanmaya çalış.

Yengeç Burcu


2 EKIM 2020: Para bugün aklınızı meşgul etmeye devam ediyor. Yaşam tarzınızın önemli ölçüde değişmesi gerekmez, ancak tutumunuz değiştirmeniz gerekiyor. İhtiyaçlarınıza öncelik verme arayışınıza devam edin ve büyük fark yaratan minik değişimler meydana getirmeye çalışın.

Aslan Burcu


2 EKIM 2020: Bugün duygusal veya fiziksel olarak riskli herhangi bir şeyden uzak durun. Güvenlik konusunda endişelenmelisiniz. Yeni bir fırsat, başlangıçta fark ettiğinizden daha fazla riskle beraber gelir ve bunun için hazır olduğunuzdan kararlı olmak için kapsamlı bir araştırma yapmanız gerekir. Kendinizi birazcık kırılgan hissediyorsanız, Onlara bunun sizin için uygun vakit olmayabileceğini bildirin. Kendinizi bu mevzuda zorlamanıza gerek yok.

Başak Burcu


2 EKIM 2020: Gün sorunsuz ve rahat bir halde başlıyor ve tatlı bir hediye kucağınıza düşebilir. Yine de çok erken gevşemeyin, çünkü kenarlardan çok fazla gürültü gelebilir. Dikkat edin ve ilerleyen değişiklikleri not edin, ancak kendinizi herhangi bir dramaya kaptırmayın (ne kadar eğlenceli görünürse görünsün). Bugünün sonuna doğru rahatlama hissi sizi sakin bir akşfakat götürecektir.

Terazi Burcu


2 EKIM 2020: Yepyeni bir sünger şeklinde, beyniniz bugün görünen her şeyi emmeye çok arzuluyor! Her zaman öğrenmenin keyifli bulunduğunu düşündün, ama bugün yeni bir şey öğrenirken o denli çok eğlenebilirsin ki, iyileşmek için birkaç güne ihtiyacın olabilir! Hayal enerjisinizü canlandırmak ve enerjinizi havaya uçurmak için şok edici bir vahiy, ilgi çekici duyuru veya hoş bir bildirime hazır olun. Bazı iyi haberler var.

Akrep Burcu


2 EKIM 2020: Bugün biraz yönsüz hissederek uyanabilirsin, ama bu mutlaka kötü bir şey değil. Muhtemelen bir tür bekletme düzenindesiniz, tabiri caizse iniş için doğru zamanı bekliyorsunuz. Etrafınızda tahmin edilemeyen şekillerde hareket eden şeyler var. İleriye gitmek ve en iyisini ummaktansa, geride kalmak ve her şeyin kendi kendine çözülmesine izin vermek zekice olur. Bazı Şeyler hakkında çok ilginç bir görüşlerin var.

Yay Burcu



2 EKIM 2020: Bugün sizin için yeterince ilham vermiyorsa, biraz inisiyatif alın ve bunları biraz karıştırın. Bir şeylerin daha sonra bir araya gelmesini beklerken, şimdi beklenmedik bir şey yapın. Bir telefon görüşmesi veya e-posta ile birini şaşırtın.

Oğlak Burcu


2 EKIM 2020: Şansınız bugün değişiyor, bu iyi veya kötü olabilir. Uzun süreden beri her şey yolundaysa, yakın zamanda büyük bir nakit düşüşü yaşayabilirsiniz , şans kuyusu sizin için kurumaya başlayabilir (fakat endişelenmeyin, bu geçici). Ancak, uzunca bir süredir hiçbir şey yolunda değilse, yönünüzü değiştirmeye hazır olun! Beklenmedik paradan umduğunuz telefon görüşmesini almaya kadar, işler kesinlikle düzelmeye başlıyor!

Kova Burcu


2 EKIM 2020: Bu güne çok yüksek bir enerji ile başlamayı bekleyebilirsiniz, öyle ki yataktan fırlayıp odanın içinde dans edebilirsiniz. Şu anda kafanızın içinde dolaşan biroldukça duygu, düşünce ve ümit var ve sizi gün boyu taşıyabilecek bir fizyolojik güç patlaması veriyorlar. Tüm görevlerin üstesinden gelmek ve bunları bir süper bilgisayarın verimliliği ile tamamlamak için gereken güce ve dayanıklılığa sahip olduğunuza şüphe yok.

Balık Burcu


2 EKIM 2020:Şu anda zirveye giden yolda blöf yapamazsın, o yüzden tecrübe etme bile. Önceden sahip olabileceğin herhangi bir endişeyi veya güvensizliği kabul etmen zekice olur. Zekanın önemli bir işareti, bir şeyi bilmediğini kabul etmen ve onu bilmeye istekli olmandır.

Lütfen Yorum Yapmadan Önce bir dakikanızı ayırarak Yorum Politikası sayfamızı ziyaret ediniz.
EmoticonEmoticon