Samsung Galaxy M31 Prime Edition Tanıtıldı; İşte Fiyat ve Özellikleri





Samsung
yakında Hindistan'daki M serisi portföyünü yeni bir "Prime" üyesiyle genişletecek . Samsung Galaxy M Prime adıyla yeni bir cihaz Amazon Hindistan e-ticaret sayfasında listelendi ve yakında ülkede piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Şu anda cihazın gerçek adı henüz onaylanmadı ve listeye göre "Samsung Galaxy M Prime" olarak adlandırılacak. Ancak, haberci Mukul Sharma'ya göre Galaxy M Prime, Galaxy M31 Prime olabilir. Henüz lansman için kesin bir zaman çizelgesi yok, ancak önümüzdeki hafta Amazon Great India Festivali satışının başlamasından hemen önce resmi lansmanı bekliyoruz.


Samsung Galaxy M 31 Prime özellikleri





Amazon listeleri, Samsung Galaxy M31 Prime cihazının çeşitli özelliklerini de onaylıyor. Yeni başlayanlar için, cihaz arkada 64MP birincil sensör, 8MP ultra geniş lens ve ardından 5MP makro ve 5MP derinlik sensörü ile dört kamera yığını olacak. Ön tarafta, çiy damlası çentiğine yerleştirilmiş 32 MP selfie kamerası var. Kamera, 4K videolar kaydedebilir. M Prime, diğer M serisi cihazlarda olduğu gibi, devasa bir 6.000 mAh pil ile paketlenecek. Ayrıca 15W Type-C hızlı şarj da var.

Kaputun altında, cihaz bir şirket içi Exynos 9611 yonga seti ile doludur. 10nm üretim süreci üzerine inşa edilmiş ve Mali-G72 MP3 GPU ile eşleştirilmiş sekiz çekirdekli bir yonga setidir. CPU'nun maksimum saat hızı 2,3 GHz'dir. Cihaz iki konfigürasyonda sunulacak - 64GB dahili depolamaya sahip 6GB RAM ve 6GB + 128GB değişken. Ayrıca, yüz kilidi açma desteği ile birlikte arkaya monte edilmiş bir parmak izi tarayıcısı bulunmaktadır.. Ekran boyutu dışında, diğer her şey şu anda Amazon'da listeleniyor. Teknik özelliklere bakıldığında, cihaz Galaxy M31'e çok benziyor .

Samsung Galaxy M31 Prime Edition Türkiye'de satılacak mı


Samsung Galaxy M31 Prime Edition Türkiye'de satılacak mı? Bu sorunun cevabı şimdilik hayır fakat diğerleri gibi yakında Türkiye'ye gelecektir.

Lütfen Yorum Yapmadan Önce bir dakikanızı ayırarak Yorum Politikası sayfamızı ziyaret ediniz.
EmoticonEmoticon