Değnek Kartları - Değnek Serisi

 Değnek Serisi





Değnek Kartları , küçük Arkana'daki genellikle günlük olaylara karşılık gelen dört tarot kartından biridir. Değnek kartları ateş unsuruna bağlıdır . Değnek kartları ile çalışırken bu unsuru düşünün; huysuz, uçarı ve enerji dolu.

Değnek Kartları serisi tüm enerjinin kaynağıdır, insan iradesini sembolize eder. Tarot okumasında, değnek serisi genellikle bir kişinin yaratıcı potansiyelini temsil eder; yaratıcı projeler ve ilham temaları önerebilir.

Değneklerin Güçlü Yönleri


Değnek Kartları tutku, cesaret ve dürtü kaynağı sağlar. Eylemlerimizin çoğunun arkasında, Değnek Kartları bizi bir şeyler yapmaya veya bir şeyi değiştirmeye itmek için oradadır. Bu nedenle bu kartlar enerji kavramıyla ilgilidir; eylemlerimizin arkasındaki güçtür. Değneklerle ilgili insanlar genellikle tutkulu, aksiyon odaklı, maceracı ve açık insanlardır. 

Değneklerin Zayıf Yönleri


Değnek serisinin zayıf yönleri vardır; güçlü olsa da yıkıcı da olabilir. Bir ateş ışık ve sıcaklık sağlayabilir, ama aynı zamanda her şeyi inanılmaz bir vahşilikle yakabilir. Değnekler mizaçlıdır ve bir moddan diğerine geçebilir. Değnek serisi kartları ters gelirse genellikle umursamaz, uçarı ve tehlikelidir.

DEĞNEK KARTLARI İÇİN TIKLAYIN

Lütfen Yorum Yapmadan Önce bir dakikanızı ayırarak Yorum Politikası sayfamızı ziyaret ediniz.
EmoticonEmoticon