Koç Burcu Tüm Özellikleri Kadın, Erkek Koç Burcu Özellikleri 2020

Koç 

Koç burcu Özellikleri kadın, Koç burcu erkeği, Koç Burcu, Koç Burcu Aşk,Koç burcu tarihi, Koç burcu tarihleri, 

Koç burcu özellikleri nelerdir?  Koç burcu kadının özellikleri nelerdir?  Koç burcu neyi temsil eder?  Koç Burcu egoist mi?

Element: Ateş

Uğurlu Renk: Kırmızı

Uğurlu Günü: Salı

Gezegeni: Mars

En iyi Anlaştığı Burçlar: Terazi , Aslan

Uğurlu Sayıları: 1, 8, 17

Doğum Tarih aralığı: 21 Mart - 19 Nisan

KOÇ BURCU ÖZELLİKLERİ


Koç Güçlü yönleri : Cesur, kararlı, kendine güvenen, hevesli, iyimser, dürüst, tutkulu

Koç Zayıf Yönleri: Sabırsız, karamsar, dürtüsel, saldırgan

Koç Sevdikleri: Rahat kıyafetler, liderlik rolleri, fiziksel zorluklar, spor

Koç Sevmedikleri: Hareketsizlik, gecikmeler

Burçlar kuşağının ilk burcu olan Koç,  her zaman enerjik ve çalkantılı bir şeyin başlangıcını işaret eder. Koç burcu İşten sosyal toplantılara kadar her şeyde daima ilk sırada olmak ister. Dinamiktir, hız ve rekabet arayışındadır. Mars gezegenine ve Ateş elementine ait olması nedeniyle, Koç en aktif burçlardan biridir. Bazen düşünmeden  hareket etmek doğasında vardır.

Güneş onlara mükemmel organizasyon becerileri kazandırır, bu nedenle öğle yemeğinden önce işini bitirmeyen  bir Koç ile nadiren karşılaşırsınız! Onların sabırsız ve saldırgan yönleri diğer insanlara öfke duyduklarında ortaya çıkar. Bu burçta doğan güçlü kişilikler, hedefleri için mücadele etmekten yorulmaz.

Koç kafaya hükmeder ve kafa işleri ile ilişkilidir. Kelimenin tam anlamıyla önce kafasıyla yürür. Koç burcu insanları doğal olarak cesurdur ve nadiren riskten korkarlar. Yaşlarına bakılmaksızın gençlik gücüne ve enerjiye sahiptirler ve verilen görevleri hızla yerine getirirler. Koç burcu, günün kahramanı olmaya ve güçsüz insanları  sırtında  taşımaya hazırdır.


Aşk Para Kariyer, Gelecek ve Detaylı Yıldızname Raporunuz 20 TL



Koç Burcu Cinsel Hayatı ve Seks Özellikleri


Koç, romantizm ve Aşk söz konusu olduğunda, duygularını gizlemeden ve hiç bir şüpheye yer vermeden bir şekilde ifade edecektir. Koç'un diğer burçlar ile uyumluluğu çok karmaşıktır. Aşık olan Koçların gözü karadır. Koç, tutkulu bir aşıktır. Bu sebeple evli Koçların (hepsi değil) eşlerini aldatmalarından korkulur.

Koç hakkında anlaşılması gereken en önemli şey (cinsellik söz konusu olduğunda) her zaman zirvede olmayı tercih etmesidir! Koç burcunun yırtıcı bir tarafı var. Koçlar İlişkilerinde meydan okuma duygusunu sever. Ön sevişme onların güçlü noktası olmayabilir. Mümkün olan en kısa sürede cinsel doyuma ulaşmak, onlar için önemli olan şeydir - öncesi ve sonrası bu kadar önemli değildir. Yani cinsellikte duygusallığı arka plandadır.

KOÇ ARKADAŞ VE AİLE


Bir Koç temsilcisinin sosyal hayatı her zaman dinamiktir, sıcaktır ve yeni karşılaşmalar ile doludur. Koçlar çoğunlukla, nasıl çözeceklerini bilmedikleri kişisel konularda, farklı görüşlere sahip bireylere ihtiyaç duyar. Koç burcunda doğan insanlar, iletişime doğrudan ve dürüstçe girdiği için, yaşamları boyunca inanılmaz sayıda bağlantı ve tanıdık yaparlar.. Yine de, bazen sahtekârlık ve belirsiz niyetler için kısa ilişkileri  de kurabilirler.. Hayatlarındaki uzun süreli dostlukları,  enerjik ve cesur olan kişilerle kurar.

Bağımsız ve son derece hırslı olan Koç, genellikle genç yaşta nereye gitmek istediğini bilir, ailelerinden biraz erken ayrılır. Koçları Çocukken kontrol etmek zor olabilir ve ebeveynlerinden yeterince sevgi ve sabır görmezlerse, daha sonraki yaşamlarında tüm samimi bağları koparabilir. Çok fazla kısıtlama geliyorsa, Koç burcu öfkelenir ve sadece liberal ailelerden geldiklerinde bağlarını beslerler . Durum böyle olmasa bile, gerektiğinde aile yükümlülüklerini üstleneceklerdir.

KOÇ KARİYERİ VE PARA


Burası Koç'un en çok  parladığı yaşam alanıdır. Koçların Çalışma ortamları, hırslarını ve yaratıcılıklarını gösterebilecekleri mükemmel bir yerdir ve Orada mümkün olduğunca iyi olmak için savaşırlar. Liderliğini doğadan alan Koç, sipariş almak yerine sipariş vermeyi tercih eder. Hızlı zihinleri ve geniş enerjileri, onların her zaman herkesten bir adım önde olmalarına yardımcı olur.

Başarılı olmak için tek yapmaları gereken, seçtikleri yolu takip etmek ve duygularını arka plana atmaktır. Bir meydan okuma ile karşı karşıya kaldığında, Koç  durumu değerlendirecek ve bir çözüme ulaşacaktır. Rekabet onları rahatsız etmez ve daha da parlamaya teşvik eder. Spor ve zorlu ortamlarda harika kariyerlere sahip olabilirler.(yöneticiler, polisler, askerler vb.)

Koç temsilcileri zor günler için biraz para biriktirebilse de, bunu bir anda tüketebilirler. Koçlar anı yaşar  ve geleceğe odaklanmış değildirler. Finansal kararlar söz konusu olduğunda mantıksız ve aceleci olabilirler. Yine de, her zaman para kazanmanın ve harcadıklarını telafi etmenin bir yolunu bulurlar.

KOÇ ERKEĞİ NASIL ETKİLENİR


Bağımsızlık bir Koçu anlamanın anahtarıdır, çünkü başkalarından emir almayı sevmezler. Bir Koç erkeğini baştan çıkarmak için , oyunu kurallarına göre oynamayı öğrenmelisin. Bu adam genellikle zor olanı sever ve elde etmesi zor olanların peşine düşer. Dikkatini çekmek için, akıl oyunları yapmanız  ve ona meydan okumanız gerekir.

Koç erkeği , iyi bir meydan okumaya aşık olan ve partnerinin "zırhlı şövalye" olmasını isteyen bir adamdır.  Partneri, güçlü sınırlar inşa etmeli  ve saygısını kazanmalıdır. Kötü bir günde Koç, ben merkezli, bencil,egoist,  kibirli ve inatçı olabilir, ama aynı zamanda cesur, maceracı ve tutkuludur. Bu adamla bir ilişki eğlenceli ve heyecan verici olabilir, ancak eşleri ilişkilerinin sürmesi için gereken enerjiyi harcamazsa kolayca incinir.


Yıldızname ve Tarot Falı Baktırmak İstermisin.?

KOÇ KADINI NASIL ETKİLENİR


Koç kadınları korkusuz ve doğal liderlerdir. Enerjik, karizmatik, dinamik ve maceralara aşıktırlar. Bir Koç kadının dikkatini çekmek istiyorsanız , sizi baştan çıkarmasına izin vermeli ve bağımsız doğasına hitap etmelisiniz. Koç burcunda doğan bir kadın, son derece tutkulu ve cinseldir, bu da onu karşı cinse karşı koyamaz hale getirir. Sürekli hareket halindedir ve asla bir adam tarafından istila edilmesine izin vermez, aynı zamanda aşk için özlem duyar.

Bu burçta doğan bir kadını etkilemek için,  kişi harekete geçmeli, ancak kontrolün ele geçirildiği izlenimini vermemelidir.  Aşık olduğunda, son derece sadık ve bazen aşırı kıskançtır. Onunla çıkmak, ona ihtiyaç duyduğu tüm ilgiyi vermek, gerekir.  Kendinden emin ve otoriter,  aynı derecede enerjik ve güçlü olan birine ihtiyacı vardır. Koç kadını ile ilişki ilginç olabilir, maceralarla ve heyecanla dolu olabilir, ancak zaman zaman daha az baskın bir rol üstlenmeye hazırsa.


Koç ile Uyum sağlayan Burçlar: Yay , Aslan , Kova , İkizler , Terazi

Lütfen Yorum Yapmadan Önce bir dakikanızı ayırarak Yorum Politikası sayfamızı ziyaret ediniz.
EmoticonEmoticon