Akrep Burcu Erkeği Genel Özellikleri

 Akrep Burcu Erkeği Fiziksel ve Genel Özellikleri:

Akrep burcu erkeği buğday tenli, mavi gözlü, sarı saçlı bazen de siyah saçlıdır. Vücut hatları ve yüzü yuvarlaktır. Ağzı büyük ve orta boyludur. Tabiatı gereği hırçındır. İradeli ve sabırlıdır. Hayata karşı dört silahşör. Tahammülü kuvvetlidir. Er ya da geç başarıyı yakalar.

Akrep burcu erkeği zor karar verir, fakat başladığı işi bitirir. Azimli ve sebatkardır. Başaramayacağı iş yoktur. Fikir adamıdır her zaman kendi fikirlerini ön planda tutmak ister. Ayrıca çok hiddetlidir. Öfkesi çetindir. Sinirlendiği zaman Onu teskin etmek oldukça zordur.


  
Haksızlık karşısında isyan eder. Akrep burcu erkeği kurnaz, saldırgan ve kavgacıdır. Sevgisi kuvvetli ve devamlıdır,  ihanet edeni affetmez. 

Bu burçta doğan akrep burcu erkeği kadınlar tarafından çok düşmanlık görür. Sinir hastalığı ya da cinsel organ hastalığına yakalanma ihtimali vardır.

24 ekim ile 2 kasım tarihleri arasında doğan akrep burcu erkeği ince kaşlı, mavi gözlü, kırmızı dudaklı ve yuvarlak çehrelidir.


Bu tarihler arasında doğan akrep erkeği eğer kötü bir saatte doğmuşsa hilekar, kavgacı ve dili akrep gibi zehirlidir. Konuşmalarıyla ortalığı karıştırır. Cinsel organında ve karnında bir ben ya da başka bir alamet vardır. Çoğunlukla Alkoliktir.

Cinselliğe çok düşkün olduğu için kadınlardan zarar görme ihtimali vardır. Bu vasıfta doğan akrep burcu erkeği hayatta çok yükseklere çıkabilir fakat çok alçaklara da inebilir. Bu sebeple zaaflarına yenik düşmeme gayretinde olması onun menfaatinedir.

Bu tarihler arasında doğan akrep burcu erkeği insanları tenkit eder ve eleştirir. Fakat kendisini tenkit edenlere karşı hiddetlenir. Ayrıca musibetlere karşı son derece sabırlıdır.

3 ile 13 kasım tarihleri arasında doğan akrep burcu erkeği sarımtırak beyaz tenlidir. Boyu kısa olup mavi gözleri vardır, fakat duruma göre bazen farklılık gösterebilir. Omuzları kalkık ve göğüsleri dardır. Bu tarihler arasında doğan akrep burcu erkeği şehvetlidir.

Kadınlarla ilişki kurmayı çok sever. Ayrıca içkiye meyillidir. Eğlenceyi zevk ve sefayı sever. Ayrıca çok düşman edinir. Azimli Bir düşmanı onu öldürmek isteyebilir. Bu sebeple düşmanlıkta ileri gitmemesi onun menfaatinedir. Bu tarihlerde doğan akrep burcu erkeği maddecidir. Maneviyata yönelemez. Ayrıca çok şüphecidir. Cinsel organ hastalığına yakalanma ihtimalleri kuvvetlidir. Bu sebeple dikkatli olmaları gerekir.

14 ile 22 kasım tarihleri arasında doğan akrep burcu erkeği de diğer vasıflar gibi kadınlara düşkünlüğüyle bilinir. Herkesle arkadaş olur. Bazen zengin bazen yoksuldur. Yaşı ilerledikçe durumu iyileşir. Bu vasıfta doğan akrep burcu erkeği hiddetini ve hislerini kontrol altına almayı öğrenmelidir. Özellikle kadınlardan gizli düşmanlar edinebilir. 

Akrep Burcu Erkeği Genel Bakış


Akrep burcu erkeği para kazanmayı iyi bilir fakat kazandığı parayı çok gereksiz işlere harcar. Eğlence ve sefaya düşkündür. Para Biriktirmeyi bilmez yatırım yapmaz. Bu sebeple bazen sıkıntı çeker fakat kendini toparlamayı da bilir. Bazen zengin bazen yoksuldur.

Akrep burcu erkeği ilk eşinden boşanır ve ikinci eşiyle bir ömür yaşar. Göğsünde bir ben bulunan kadına denk gelirse bu kadın onu mutlu eder. Genç kadınlar tarafından çok rağbet görür, bu da onun işine gelir. Akrep burcu erkeği Kararlarında sebatkardır. Asla kararından dönmez ve sonuna kadar götürür.

Sanat ve ticarete atılırsa başarı oranı yüksektir. Bazıları ise şöhret sahibi olurlar. Bir çok düşmanı vardır. En büyük düşmanı ise yüzünde ve ayağında bir yanık izi ya da yara bulunan esmer bir erkektir. Böyle biri ile karşılaşırsa hızla uzaklaşması kendi menfaatinedir. Dost eş ve ortak olarak balık, yengeç, akrep gibi su tabiatlı olanlar ile münasebet kurmalıdır. Koç, ikizler, aslan, yay gibi tabiatı ateş olanlardan sakınmalıdır.

Size Özel Tarot Falınız için tıklayın. %100 ücretsiz

Bazı Akrep Burcu Erkeği Ünlüleri.

Bill Gates

Kıvanç Tatlıtuğ

Alp Kırşan

Alain Delon

Ahmet Kural

Mark Ruffal

Leonardo Dicaprio

Burak Sağyaşar

Berk Oktay

David Guetta

Guy Wilson

İbrahim Toraman

Jeremy Jordan

Kemal Sunal

Mustafa Ceceli

Müjdat Gezen

Osman Sınav

Robert Kazinsky

Teoman

Yılmaz Erdoğan

Volkan Demirel

Lütfen Yorum Yapmadan Önce bir dakikanızı ayırarak Yorum Politikası sayfamızı ziyaret ediniz.
EmoticonEmoticon