Aslan Burcu Kadını Yıldızname - Aslan burcu kadını genel özellikleri

Aslan Burcu Kadını Yıldızname - Aslan  burcu kadını genel özellikleri

Aslan burcu kadını fiziksel olarak sarımtırak beyaz tenli, bazen esmer olur. İnce ve seyrek saçlıdır. Kolları kısa göğüsleri geniştir. Cömert ve eli son derece açık bir burçtur.

Aslan burcu kadını hakkında haksız yere dedikodu yapılmasından korkulur. Genç ve orta yaşlarında çok geçim sıkıntısı çeker. Beş parasız kalır ve zarurete uğrar. Fakat sonradan eline çok para geçer ve maddi sıkıntıdan ve borçlarından kurtulur. 

Aslan burcu kadını genç bir adamın malını ve parasını yer. İlk kocası onun kahrından telef olur. 

Bu burçta doğan kadın yapmadığı bir şeyden ötürü itham olunur. Esmer tenli erkeklerden sakınması gerekir. Çünkü böyle bir erkek onun kötülüğüne çalışır.

Aslan burcu kadını  Ailesi için çalışır, gözü ailesinden başka bir şey görmez. Kendisini unutur, evlatları için yaşar.

Genç yaşlarında çok çile çekerler. Yaşlandıkça durumları düzelir. Evlatlarından biri ağır bir hastalığa yakalansa da Allah'ın izniyle düzelir. 

Aslan Burcu Kadını Genel Özellikleri

Aslan burcu kadını 3 vasıftan oluşur

24 temmuz ile 2 ağustos Tarihleri arasında doğan aslan burcu kadını Yıldızname


Bu tarihler arasında doğan aslan burcu kadını esmer veya buğday tenlidir. Saçları parlak ve gözleri güzeldir. Kaşları çatık ve iri burunludur. Dişleri seyrektir. Herkes tarafından kıskanılır. Hasetçileri çoktur.

Bu tarihler arasında doğan aslan burcu kadını soğuktan kaçınmalıdır. Sinir ,sırt, bel ve kalp ağrılarına müsaittir. Tansiyon ve diş eti hastalıklarına yakalanabilirler.

Bir süreliğine vatanından ayrılma ihtimali vardır. Çocuklarını çoğu erkek olur. Her zaman sdeğilse de Genellikle Mal ve mülk sahibidir. Başından bir veya üç nikah geçer. Halkla fazla münasebetten kaçınmalıdır.

Size Özel Tarot Falınız için tıklayın. %100 ücretsiz

2 ile 13 Ağustos Tarihleri arasında doğan aslan burcu kadını Yıldızname


Bu tarihler arasında doğan aslan burcu kadını saf beyaz tenli ve bazıları esmer tenlidir. Sarı ya da kırmızıya kaçan saçları vardır. Çocukları kız ya da erkek olur. İlk çocuğu kız olursa sonraki çocuğu erkek olur.

Aslan burcu kadını tabiatı gereği kıskanç ve öfkesi şiddetlidir. Çabuk kızar. Zeki ve anlayışlıdır. Uğurlu günleri pazar ve pazartesidir. Bu tarihler arasında doğan kadınların bazıları erkeklere çok düşkündür. Kumral ve sarışın kadınlardan sakınmaları iyi olur. Böyle kadınlar onun kötülüğünü ister.

Bu tarihler arasında doğan aslan burcu kadını her zaman genç ve neşelidir. Bedeni yaşlanır ama ruhu genç kalır. Çocuklarla oynamayı ve şakalaşmayı çok sever. Aynı zamanda en cömert burçlardan biridir.

14 ile 24 ağustos Tarihleri arasında doğan aslan burcu kadını Yıldızname


Bu tarihler arasında doğan aslan burcu kadını genel olarak zayıf, ince ve kırmızı dudaklıdır. Beyaz tenli olup sarı ya da kumral saçlıdır. Erkekler tarafından çok sevilir. O da erkeklerin ilgisinden hoşlanır. Vücudunda bazı izler ve eserler olabilir. Çocukları azdır ve genelde erkektir.


Aslan burcu kadını eğlence ve macerayı sever. İhtiyarladıkça hali düzelir. Niyet ederse hacca gitme ihtimali vardır. Kalbi temiz ve saf olduğu için kin garez beslemez. Aslan burcu kadını Hileyi ve ihaneti affetmez. Son derece cömerttir. Halkla fazla içli dışlı olmaması onun menfaatinedir. Özellikle esmer ve kırmızı tenli kadınlarla fazla münasebet kurmamalıdır.

Aslan burcu kadını özellikle kız kardeşleriyle pek geçinemez. Onlardan uzak yaşaması hayırlıdır. Küçük yaşlarında anne ve babaları tarafından pek sevilmezler. Erken yaşta evlenme ihtimalleri yüksektir. Çocuklarından yana bahtları açıktır. Çocukları onu çok sever.

Aslan burcu kadını aşk hayatında sadık ve sebatkar dır. İhtiraslı dır. Bu sebeple biraz disipline ihtiyacı vardır. Sevdiği zaman tam sever. Sevmezse seviyormuş gibi yapmaz. Emindir. Ateşli bakışları vardır. Cinsel hayatı hareketlidir. Esmer erkeklerden sakınmaları iyidir. Aslan burcu kadını için beyaz tenli erkekler uygundur.

Size Özel Tarot Falınız için tıklayın. %100 ücretsiz

Lütfen Yorum Yapmadan Önce bir dakikanızı ayırarak Yorum Politikası sayfamızı ziyaret ediniz.
EmoticonEmoticon