İkizler Burcu Erkeği Genel Özellikleri


İkizler Burcu Erkeği Genel Özellikleri Oğlak, Kova, Balık, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay burç yorumları...


İkizler Burcu Erkeği Fiziksel Özellikleri

İkizler burcu erkeği fiziksel olarak uzun boylu ve genelde sarışın veya beyaz tenlidir. Başında bir ben ve yüzünde de bir alamet ya da çil vardır. Tabiatı gereği hile yapmaya müsaittir. Kendini çok beğenir. Dost ve arkadaşlar çoktur, aynı zamanda çocukları da çok sever. Kuvvetli ve dairesel vücut yapısı vardır.

İkizler burcu erkeği genel özellikleri

İkizler burcu erkeği belli bir iş üzere sebat etmez. Ancak devlet işlerinde ticaret ve sanatta şansı yaverdir. Yüksek dereceli kişilerle dostluk kurabilir. Sanatçı bir ruhu vardır.

Bu burcun erkeği değişkendir. Anlayışlıdır ve hayal gücü kuvvetlidir. Pratik zekalıdır. Uçarı mizaçlıdır. mesuliyet almaktan çekinir. Son derece zeki ve meraklıdır. Hafızası kuvvetlidir. Çok hareketli bir mizacı vardır.

22 mayıs ile 31 mayıs tarihleri arasında doğan ikizler burcu erkeği sarımtırak beyaz tenli ve güzel yüzlüdür. Boyu uzundur. Kaşları ve yüzü güzeldir. Hazır cevaptır. Beladan ve kötülükten kaçınır. Son derece yardımseverdir, yoksullara yardım etmeyi sever.

İleri yaşlarında niyet ederse hacca da gidebilir. Mükemmel bir hafızası olduğu için her işinde başarıyı yakalayabilir. Bu burcun erkeği evlilikte uysaldır.

1 ile 9 haziran tarihleri arasında doğan ikizler burcu erkeği kızıl ya da sarımtırak esmer tenlidir. Kaşları ince ve orta boyludur. Çabuk kızar ve hiddetlenir. Bu vasıfta doğan ikizler burcu erkeği eğer uğursuz bir saatte doğmuşsa merhametsiz olur. Kan dökmeye müsaittir. Kimseyi dinlemez ve bildiğinden şaşmaz. Aynı zamanda zevkine düşkündür. Eğer uğurlu bir saatte doğmuşsa başarılı bir devlet adamı ya da yargıç olabilir.

Size Özel Tarot Falınız için tıklayın. %100 ücretsiz

Yüzünde ve göğsünde bir alamet bulunur.  Ayrıca gözleri şehladır. Bu vasıfta doğan ikizler burcu erkeği trafik kazası geçirebilir ya da yüksek bir yerden düşebilir. Bu tarihler arasında doğan ikizler burcu erkeği çalışmayı sevse de işin sonunu getiremez. Onun işini bitirmek bir başkasına düşer.Sinir hastası olabilir.

10 ile 21 haziran tarihleri arasında doğan ikizler burcu erkeği sarımtırak beyaz tenlidir. Saçları seyrek olup yuvarlak çehreli ve orta boyludur. Göğsü geniştir. Bu tarihler arasında doğanlar dostları ve akrabaları tarafından kıskanılır. Karları ve kazançları çoktur. En yakınındaki kişilerin ona hile yapmasından korkulur. Ama hepsine galip gelir. İleri yaşlarında kar ve kazancı daha da artar.

İkizler burcu erkeğinin içi de dışı da birdir. Sırrını herkese açsa da akıbeti iyidir. Yaşı ilerledikçe durumu daha da güzelleşir. Sonu selamettir. Sinir ve romatizmaya müsaittir.

İkizler burcu erkeği Aşk

İkizler burcu erkeği aşk hayatında son derece sadıktır. Ancak sadık olması için önce aşık olması gerekmektedir. Aşık değilse daldan dala konmayı ve farklı izdivaçları bir arada yürütmeyi sever. Dost arkadaş ve eş olarak ikizler ve terazi gibi.. tabiatı ateş olanlar onun için uygundur. Oğlak boğa ve başak gibi tabiatı toprak olanlardan sakınmalıdır.

Size Özel Tarot Falınız için tıklayın. %100 ücretsiz

İkizler burcu ünlüleri erkek


Acun Ilıcalı

Alişan

Atilla İlhan

Calin Farrel

Haluk Bilginer

Jonny Deep

Kenan Doğulu

Kenan İmirzalıoğlu

Özgür Çevik

Tamer Karadağlı

Yusuf Güney

Morgan Freeman

ikizler-burcu-erkegi-genel-ozellikleri

Lütfen Yorum Yapmadan Önce bir dakikanızı ayırarak Yorum Politikası sayfamızı ziyaret ediniz.
EmoticonEmoticon